Så god mat i dag.

Sant Feliu de Guíxols, samma plats som bilden igår. Det var så fint här men ställplatsen vet jag inte om den finns kvar. Men staden finns det så klart.

2023-04-15

Molnen borta och solen framme, svag vind och 15 till 25 plus under dagen. Kan absolut inte klaga på vädret här i dag. Helt underbart tycker vi.

I morse var det livlig trafik här på ställplatsen. En strid ström av husbilar körde härifrån mot nya mål. Finns många att välja mellan. Nya mål alltså!!

Det blev rätt så tomt här några timmar, bara typ halv fullt och då är det ca 20 – 30 husbilar här.

Hasse gick en promenad till Aldi i dag. Det är inte så långt dit men det är bra gjort av Hasse att gå dit med dom dåliga ben som han har. Han köpte färskpressad apelsinjuice och jordgubbar. Bara så gott tyckte jag.

Men det var luftig mellan husbilarna såg jag när jag drog iväg för den där nödvändiga tömningen av skittunnan på kvällen. Vad jag är trött på den!! Tar ju ändå bara ca 15 minuter var annan dag så det är ju egentligen inget att klaga över. Men det är så tråkigt.

I kväll åt vi råstekt potatis vilket jag tycker är så gott. Till det smakade det gott med några skivor fläskytterfilé samt sallad med små tomater och gul lök i tunna skivor. Några klickar med beasås var så gott till. Det var en mycket god middag tyckte vi.

Visst är det så! Det sa min underbara mamma till mig när hon var i min ålder och nu vet jag att hon hade helt rätt. Min vackra mamma (hon var så fin) flörtade hej vilt med all manlig personal som hon kom i kontakt med och det var rätt så många. Och ni ska veta att dom flörtade tillbaka. Så ska det vara tycker jag.

2 reaktioner till “Så god mat i dag.”

 1. Precis så är det och kärringen som ställer sig framför en i spegeln är bara så tradig. Jag syns ju inte.
  Bra med gåträning och Hasse är duktig.
  Vi passar på att gå med hundarna nu innan asfalten blir för varm.
  Skitjobb är vad det är och någon måste ju göra det.

  Ha det så bra !!!

  1. Ja den där kärringen.
   Viktigt att hålla igång med promenader. Han kämpar på.
   Man måste var rädd om hundtassara när asfalten nästan kokar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *