Varmt i dag

Det blommade så vackert här. Var i Calpe tror jag.

2023-03-28

Solen fortsatte att lysa över oss även i dag. Det blev rätt så varmt en, bit över 25 plus. Det är så härligt med denna värme. Vi njuter i fulla drag av detta härliga sommarväder. Det är precis det som vi har önskat oss och nu njuter vi vi verkligen av solen och värmen.

Fransmännen som stod bredvid oss körde iväg på förmiddagen och vi fick återigen utsikt över planen. Blev lite luftigare tyckte vi.

I dag så var det flera som körde iväg än vad som kom hit och på förmiddagen var det ca 25 husbilar här och det blev färre under dagen, Blir nog fler här när det blir helg igen.

Hasse var inte så pigg idag. Han hade drabbats av träningsvärk efter gårdagens promenad. Så kan det gå när man vill för mycket. Han fick ta det lugnt idag. Men jag hade ingen träningsvärk så det blev som vanligt promenad för mig.

Blev så sugen på fläskpannkaka i dag. Det fanns ett litet paket med rimmat fläsk i småbitar i frysen och det tog jag fram. Gjorde sedan en så otroligt god fläskpannkaka i mitt dubbeljärn. Blev faktiskt godare än i ugnen. Det var en ny erfarenhet. Man lär så länge man lever eller hur?

Så kände jag det i morse. Visst känns det så i bland.

4 reaktioner till “Varmt i dag”

 1. Visst kan man känna sig trött redan på morgonen men just nu tror jag det är lite vårtrötthet. Som svensk är man nog inte van vid ljuset och solen på våren.
  Men det är underbart just nu och det är underbart att ni kom ner just nu.

  Njut och ha det så bra !!!

  1. Visst är det vad man säger lite vårtrötthet. Men det går snart över tror jag.
   Vi njuter i värmen!

 2. Låter helt underbart med den sköna värmen som ni har söderut!
  Här hemma så fortsätter den tråkiga och
  kalla kylan på nätterna,-12 i morse!
  Bara o härda ut tills värmen kommer 😄

  Ha det gott o njut…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *