Vi har så bra väder här

Ännu en strandbild som jag inte vet var den är ifrån. Men jag skulle gärna komma dit igen!

2023-03-29

Växlande molnighet men i dag var det mest mulet till att börja med. Blåste lite och det var varmt med upp till över 20 plus.

Dagen var lugn som vanligt och vi gjorde i stort sett inget precis som vi brukar. Det är så vi vill ha det. Vi gillar att så att säga bara vara. Det är så skönt tycker vi.

Men i och för sig så roade jag mig ett tag med att lägga pussel på datorn. Det är så roligt och tiden verkligen springer i väg. Dessutom så gillar jag denna ordlek https://ordlig.se/ som jag numera löser varje dag. Bra hjärngympa tycker jag. Brukar lyckas lösa den varje dag.

I dag har vi promenerat lite. På eftermiddagen var det övervägande sol och så skönt att vara ute. Då passade vi på att gå runt en del. Benen måste få jobba fast dom börjar bli rätt så trötta. Mår faktiskt bättre av att få anstränga sig lite. Men det är jobbigt men det är bara att kämpa på. Och det gör vi!!

Mat skulle vi ha i dag också. Tog fram en burk med okänt innehåll i dag. Jag är ju inte den som skriver på burk/plastpåse vad det innehåller. Har jag fryst in det så är det säkert gott annars hade jag väl inte gjort det. Något som inte smakar bra lägger man väl till dom där handlingarna som man inte vill kännas vid längre !! Visst är det så ??

Innehållet var en väldigt god gryta med falukorv som vi åt med kokt potatis och morötter. Det var verkligen jättegott och precis lagom för oss i kväll.

Vi fortsatte kvällen med att lyssna på radion och Karlavagnen och i kväll var det Christian som vi lyssnade på. Bra som vanligt.

4 reaktioner till “Vi har så bra väder här”

  1. Vädret är vi så nöjda med. Även om solen lyser i Sverige så verkar kylan stanna kvar. Men det känns ändå bättre!

  2. Vad härligt ni har det, fortsätt njut, här väntar vi på nästa snö/blask som skall komma idag och hålla på hela kvällen. Det skall bli sol i helgen, vi får väl se…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *