Bra morgon

Inte alltid man få så här fin utsikt när man öppnar bodelsdörren. Kommer inte ihåg var vi stannade men det var någonstans i Spanien.

2023-02-27

Vissa morgnar är bättre än andra och detta var en av dom bättre. Varför vet jag inte, det bara var så och det var jag så klart glad för.

Solen lyste mellan dom små molnen och det var plus fem men det kändes rätt så milt. Det var skönt att gå en promenad i dag. När jag kom hem så kom vår granne ut på väg till sopstationen. Vi stod sen och pratade en bra stund om allt och inget. Utbytte erfarenheter om matförvaring och en del annat. Tror jag börjar bli lite social och det känns rätt så kul. Faktiskt!

Gick sen in och satte mig i soffan där solen nu lyste in och värmde så skönt. Tiden rann i väg och kvällen närmade sig med stormsteg. Vi gjorde inget speciellt i dag heller och det gick väldigt bra.

Lättlagat och gott är en bra kombination tycker jag. I kväll år vi pyttipanna från frysen med stekt ägg och rödbetor. Detta gick dessutom snabb att få klart och sätta fram på bordet.

Eller är det kanske någon typ av synfel?

2 reaktioner till “Bra morgon”

  1. Man är oftast en blandning av introvert och extrovert allt beroende på situationen. Som hundägare blir man ofta betraktad med skeptis och istället för att orsaka diskussioner om olika saker så blir man introvert. Bäst att hålla sig för sig själv så retar man ingen.

    Ha det så bra!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *