Skärmtid

En del av den mycket långa strandpromenaden i Almerimar. På bilden ser man några som kommer liksom hoppspringande. Såg mycket märkligt ut.

Detta hade dom på fötterna därför såg det konstigt ut. Det var både första och sista gången jag har sett någon med detta på fötterna.

2023-02-26

Ingen värme i dag trots att solen har lyst från en klarblå himmel. Hade varit frost på natten så morgonen var kylig med enstaka plusgrader. Blev inte mer än fyra plus under dagen. Även i dag så var det väldigt kallt i vinden även om den inte var så stark i dag. Förutom den vanliga promenaden på förmiddagen gick jag ut ett par gånger till på eftermiddagen. Skönt att komma ut fast det kändes kallt.

Vi hade inget speciellt att göra i dag så det ägnade vi vår tid åt. Alltså blev det som vanligt en hel del skärmtid. Det får vi ägna oss åt precis så mycket som vi vill. Skönt att vara vuxen så man får bestämma själv. Tids nog blir man väl ”övervuxen” då andra ska bestämma vad man ska göra. Det kommer inte att bli lätt för den generationen som jag tillhör är vana att vara mycket självständiga och fatta egna beslut.

Jag hade köpt Pekas färdiga potatisgratäng som är väldigt god. Den värmde jag hälften av i af i kväll. Använde en rund folieform som jag anpassade efter korgen. Hällde upp gratängen i den och la på generöst med riven gratängost. 160 grader i 20 minuter så hade den fått en vacker färg på ytan och var genomvarm. Under tiden stekte jag champinjoner som jag hade skivat i äggskivaren. När dom var nästan klara så la jag ner några skivor fläskyttefilé som fick steka med en stund. Avslutade med att hälla över grädde som det fick puttra i en stund. Det blev väldigt gott tyckte vi och åt upp allt.

I morgon ska det tydligen bli mest mulet igen.

Det är ju verkligen tur är det är så för jag föredrar att vara glad. Då blir allting mycket roligare.

2 reaktioner till “Skärmtid”

  1. Vi har ju inte haft så vidare värst idag heller nu på måndagen. Men man får göra så bra man kan av dagen trots det.
    JR lagade en god kycklinggratäng till oss idag som naturligtvis räcker till i morgon också.
    Vi har trots vädret haft en bra dag.

    Ha det så bra !!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *