Trevligt telefonsamtal

Ställplatsen på kajen i Almerimar för 8 år sedan när vi var där.

2023-02-25

Himlen var vackert blå med små vita moln som lekfullt for fram däruppe. Solen värmde så skönt inne i husbilen men ute var det svinkallt. Det var bara 1 – 2 plusgrader men det kändes som blåsten passerade genom en frys innan den mötte mig. Jag frös när när jag gick ut i dag och i synnerhet om öronen, jag avskyr att ha mössa på mig. Mer moln drog hit under eftermiddagen och det blev mer blåst.

Att prata i telefon är jag inte så förtjust i men idag var det verkligen trevligt. En god husbilsvän ringde idag och det blev jag glad för. Vi pratade en bra stund och jag kände mig väldigt uppiggad. Klart pratade vi lite krämpor som vi har drabbats av vilket var snabbt avklarat. Sedan övergick vi till att prata om gamla trevliga minnen från när vi träffades lite här och där med våra husbilar och våra hundar. Det var härliga tider tyckte vi! Jag är urusel på att höra av mig och tack för att du hör av dig till mig.

På eftermiddagen så rusade tiden iväg som vanligt. Vid femtiden blev vi jättesugna på en kopp kaffe. Berodde nog på att det fanns mazariner i skåpet hos oss som sällan äter kaffebröd. Men i dag smakade det jättegott tyckte vi. Får se till att detta nu inte blir någon vana på något sätt.

Hade kokt ägg i dag i af och två åt vi tidigare på dagen och två sparade jag till kvällen. Skalade ett halvt kilo räkor på eftermiddagen som jag la in i kylen. Hade tagit fram två tekakor från frysen som hade tinat. Smörade dom, la på lite majonäs, ägg, räkor och sedan lite majonäs till. Det blev vår middag och det smakade jättegott.

Så var det mello i kväll och jag lyssnade mest men tittade också lite. Att Loreen skulle vinna var ju klart på förhand och helt klart var det den bästa låten. Det andra bidraget som gick till final tyckte jag var bra men ”Smash into pieces” som dom heter har jag aldrig hört talas om.

Till slut så tittade jag på när Armand Duplantis slog sitt eget världsrekord i stavhopp. Han är helt otrolig!!!

Tror nog att det i regel fungerar rätt så bra.

4 reaktioner till “Trevligt telefonsamtal”

  1. Tycker också att Loreens låt var bäst men hon är ett proffs ut i fingerspetsarna så det var väntat. Tror att alla låtar hon gör blir speciella.
    Vi kör tramontaine idag och det innebär hård vind från bergen.
    Lite bättre väder än det ni har för vi satt i lä ute i solen och åt lunch idag.

    Ha det så bra!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *