Tvättat

Här har vi parkerat på ställplatsen i småbåtshamnen i Almerimar. Det är ett mycket trevligt ställe med en lång och fin strandpromenad. Även trevligt att gå runt och titta på alla fina båtar.

2023-02-24

Efter att ha sovit dåligt i natt var jag väldigt trött i dag. Blev inte ett dugg piggare när jag så att det snöade ute. Snön var blöt men låg kvar några timmar sedan regnade den bort. Det var grått och bara några enstaka plusgrader. Trots slasket blev det en kort promenad. Gick inte ut på vägen för om det kom en bil så skulle jag bli rätt så bra nedstänkt. Pratade lite med några som var ute och gick och dom hade hund med sig.

Tyckte det var dags att tvätta i dag så det gjorde jag. Problem med vattnet på campingen men det var fixat innan klocka tolv så då kom jag i gång. Skiftade över till torktumlaren senare på eftermiddagen. På kvällen utplockat och inplockat och klart för denna gång.

Middag i kväll blev panerad schnitzel från frysen stekta på järnet i olja och smör. Gott kryddade potatishalvor tillagades i af. En klick vinbärsgelé och beasås till blev jättegott. Väldigt lättlagat och fort gick det.

Enligt väderprognosen ska det bli sol i morgon och jag hoppas verkligen det kommer att stämma.

Elverket startade i dag också när vi provade!

Hoppas jag också att göra inom en snar framtid!

4 reaktioner till “Tvättat”

  1. Fy då. Ni har haft tråkigare väder än vad vi hade idag på lördagen. Grått är agens färg och den är bara så trist. Sedan kom det regn på det och då gick vi in. Lino hade så kalla tassar och han ville verkligen inte vara ute längre.
    Så vi gick in och jag pressade apelsiner till ny juice. C-vitamin behövs nu.

    Ha det så bra !!!

    1. Vädret förväntas ju att vara trist här uppe i norr. Men nu bör ju ni söderut snart få mer sol och värme!
      Här pressar jag med apelsiner, vi behöver också vitamin c.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *