Fungerar igen

Ingen trängsel på stranden i Torremolinos denna blåsiga och mulna dag.

2023-03-17

Att gå upp halv 7 är inte något jag gillar även om det denna gång var självvalt. Det var mörkt, 3 plusgrader och kändes väldigt kallt när jag gick ut för att ta fram Hasses rullator till honom.

Sju öppnade verkstaden och då kördes vår husbil in dit av personalen. Vi parkerade oss i väntrummet för kunder. Hasse tog ett par koppar kaffe men jag ville inte ha något. Efter ett par timmar kom teknikern och talade om för oss att elverket nu fungerade. Han talade om vad han hade gjort vilket jag inte förstod så mycket av. Det skulle nu testas ett tag. Vid tio var det klart och det hade startats och stängts av några gånger utan problem.

Vi körde till Rydal och jag gick och tömde postfacket. Det hade börjar regna nu men inte så mycket. Fanns några brev ifrån VGR som innehöll olika kallelser till Hasse. Nu blir det snart ögonoperation, lungröntgen och läkarbesök på lungmottagningen. Allt inom en vecka, skönt att det inte är så utspritt.

Fortsatte till Seglora och parkerade på vår plats. Plockade undan lite och tog fram lite annat. Sen bryggde jag kaffe och vi åt goda smörgåsar. Efter det satt jag och småslumrade vilket Hasse också gjorde fast i sängen. Det var skönt för vi var trötta efter den tidiga morgonen.

Regnet fortsatte och sedan kom blåsten också. Det blev kraftiga vindar och en storm som heter Otto kastade sig över oss. Varningar är utfärdade och en del tåg inställda. Hoppas det inte kommer att blåsa allt för mycket under natten men det kommer det troligen att göra. Nu på kvällen så gungar det friskt i husbilen i vindbyarna.

I kväll använde jag af för att göra pommes och dom blev riktigt bra och goda. Har köpt pommeskrydda och det satte extra god smak tyckte jag. Vi åt danska röda pölser till pommesen och det var jättegott. Vi gillar dessa danska pölser.

Läst ”Mullvaden” av Anna Karolina. Väldigt spännande i ett högt tempo. Händer mycket på olika håll och ibland så kör det verkligen ihop sig för poliserna. En del mord och även misshandel. Några som liksom hamnar med fel person på fel plats. En del som inte alls är som det verkar vara. Något märkligt slut eller är det kanske början till nästa bok om Amanda Paller!

Baksidestext:

Polisen Amanda Paller får i uppdrag att infiltrera Benny Berg, Sveriges största tillverkare av metamfetamin som lever ett nedtonat Svenssonliv. Operationen leds av aktionsgruppen i Stockholm. Amanda ska tillsammans med kollegan Tony Seger spela ett nygift par som flyttar in i familjen Bergs radhusområde.  

Relationen till kollegan försvårar uppdraget Tony avskyr Amanda. För det är ju ingen hemlighet inom kåren att Amanda har barn med värdetransportrånaren och polismördaren Adnan Nasimi.

Så är det i kväll. Skönt att man inte behöver gå ut!

2 reaktioner till “Fungerar igen”

 1. Ja Otto ska man kanske vara lite aktsam om. Men såhär i efterhand verkar den ha tagit det mer lugnt över Sverige.
  Men man vet ju aldrig hur det blir innan stormen bedarrat.
  Så bra att verket fungerar som det ska.

  Ha det så bra!!

  1. Ute vid kusten var det stormigt. Öresundsbron var helt stängd ett tag.
   Ja det är bra och hoppas det fortsätter med det.

Kommentarer inaktiverade.