Hämtmat

Ännu en bild ifrån Rincon de la Victoria för 10 år sedan. Husbilarna står mycket bra på parkeringsplatsen med utsikt över havet och strandpromenaden.

2023-02-16

Efter en regnig morgon blev det en dimmig förmiddag. Det var gråare än grått och 5 plusgrader, ingen vind. Kändes rätt så mycket kallare under min promenad tyckte jag.

Hände inget under dagen förutom att jag fick ett paket som jag väntade på. Det var en snurrplatta med en liten kant på. Den satte jag in i kylskåpet på en av hyllorna. Placerade en del saker på den och nu blev det som stod längst bak lätt att komma åt genom att snurra på plattan. Väldigt bra. Funderar på att köpa en till.

Började plocka undan vid fyratiden. Skulle tömma latrin innan vi körde till Fritsla. Hade bestämt oss för att köra dit på eftermiddagen och parkera utanför Codat så dom kan börja med elverket tidigt på morgonen. Tog först en runda i Fritsla. Där finns en kiosk som är ombud för Svenska Spel. Stannade till där och jag gick in för att byta några vinstlotter mot nya skraplotter.

Denna utsikt har jag från min dörr har jag när vi hade parkerat.

Körde sedan och parkerade på Codats kundparkering och kopplade in el. Länge sedan som vi stod över natt med husbilen någon annanstans än i Seglora. Skrapade sedan våra lotter och vann lite.

Vi hade tidigare bestämt att vi skulle skicka efter mat och det blev ifrån Fritsla Kök och Bar genom Foodora. Beställde varsin kebabtallrik för det var vi sugna på. Det var lång leveranstid i kväll och vi fick vänta nästan 1 timme på maten innan den kom. Men det var värt att vänta på, smakade jättegott och vi blev proppmätta.

I morgon ska vi upp väldigt tidigt så jag ska ska försöka komma i säng några timmar innan jag ska gå upp igen.

2 reaktioner till “Hämtmat”

 1. Liten fin tur ni fick. Vette tusan om det säljs kebab i Frankrike? Har inte sett det någonstans.
  Hoppas ni fått ordning på aggregatet nu.
  Hoppas ni inte har så stark blåst nu utan slipper det mesta av Otto.

  Ha det så bra!!!

  1. Behöver inte vara så långt ibland. Märkligt om det inte skulle finnas kebab!
   Ja det fungerar nu.
   Det gungar rätt så bra i husbilen i kväll.

Kommentarer inaktiverade.