Funkade inte

Här är vi på stranden i Rincon de la Victoria. Man fick inte ta ut stolar och bord på parkeringen utanför husbilen men det gick bra att sitta nere på stranden. Det var varmt och skönt där.

2023-02-15

Stabilt väder för det ät konstant mulet nästan varje dag. Rätt så kallt, 7 plus som kändes som minus 1 och ingen vind.

Promenad som vanligt. På den smala vägen en bit bort så stod det ett släp och tog plats. Det stod så långt åt sidan som det gick men det var lite svårt för bilarna att ta sig förbi. Precis när jag skulle gå förbi så kom det en lastbil. Jag gick undan på en infart som fanns precis där för då var jag ju inte i vägen. Lastbilen stannade och vinkade åt mig och jag vinkade tillbaka. Artig ska man ju vara! Han vinkade ingen och nu liksom mer viftande. Jaha, han ville jag skulle gå förbi släpet så det gjorde jag. När jag var på väg förbi så hörde jag att han körde så jag vände mig om. Då körde han in på infarten, vände bilen och körde ut igen på det håll han hade kommit ifrån. Stannade en bit framför släpet och backade mot det. Han skulle alltså hämta det! Kände mig lite fånig men vad gjorde det!

Husbilen på väg in i verkstaden.

Vid halvett så körde vi till Codat. Teknikern hämtade husbilen och körde in den i verkstaden. Vi gick till väntrummet och satte oss. Efter en stund kom han och så inte alls glad ut. Elverket startade inte trots nytt tändstift. Kom tydligen ingen bensin fram. Eftersom det tydligen behövdes lite mer tid för att byta ett annat filter samt kolla lite mer så blir det ett återbesök på fredag. Då ska vi vara där tidigt på morgonen så vi får gå upp i gryningen. Det gillar vi inte men det är ju inte allting som man gillar men får göra ändå!

Vi körde sedan direkt tillbaka till Seglora och parkerade på vår plats. Det var hög tid för kaffe och mackor vilket smakade bra som vanligt.

Lyssnade på radion och det var skidskytte för damerna i dag. Väldigt spännande. Dom duktiga svenska tjejerna tog 2 medaljer. Hanna Öberg tog guld och Linn Persson tog silver. Verkligen roligt med sådana framgångar i VM.

I kväll lagade jag lax i af. Det blev mycket bra och väldigt gott. Serverade kokt potatis till samt en mycket god dill/citronsås tillverkad av Felix.

Kvällen gick sedan fort och vi lyssnade på radion som vanligt. Tiden gick fort och det blev dags att hitta till kudden.

2 reaktioner till “Funkade inte”

  1. Vi har suttit ute idag och njutit av värmen. Tror det var +20 som mest mitt på dagen. Parasollet var uppe och jag satt ute och sydde. Håller på att sy nya överkast till husbilen. Mörkblå blir det nu istället för bruna.

    Ha det så bra !!!

    1. Underbart. Jag längtar efter sol och värme.
      Mörkblått är en fin färg tycker jag. Blir nog snyggt.

Kommentarer inaktiverade.