Nästan lite vårlikt!

Detta datum för 7 år sedan var vi i Almeria. Det är en stad som vi gärna återkommer till. Vädret var lite regnigt och blåsigt denna dag.

2023-02-11

Vaknade till en solig morgon med 8 plus och ingen vind. Det var härligt att gå ut i dag, nästan lite vårlikt. Hade tagit på vantar men dom fick jag ta av för det blev för varmt. Natten hade varit blåsig med en del gung i husbilen och det var skönt att slippa blåsten sedan.

För att vara en bit in i februari så är det hyfsat väder. Har läst på FB att våra vänner som är i Spanien/Portugal har rätt så dåligt väder. Mulet blåsigt och rätt så mycket regn och ingen värme. Några har även haft någon minusgrad på nätterna. Men när solen väl kommer fram så stiger temperaturen till mer behagliga nivåer. Tar väl inte så lång tid förrän solen och värmen är tillbaka igen. Den får vi nog vänta på rätt så länge här uppe i norr.

Gick en sväng på eftermiddagen vid halvfyra. Då var det hela 10 plus ute och lite småmolnigt.

Här har dom börjat samla på kvistar, grenar och lite annat för att ha till brasan på valborgsmässoafton. Kommer att bli en stor hög fram till dess, är ju ett tag dit.

Pommes till maten i kväll. Stekte några skivor fläskyttefilé och så blev det beasås till som det ofta blir. Nu blev pommesen som jag ville ha dom. Lagom färg och spröda/krispiga på yta. Oljade in dom lite innan jag la dom i af. Blev en väldigt god middag tyckte vi.

Kollade lite på mello i kväll. Det fanns lite bra och lite mindre bra musik. Gillade den låten som vann och även dom två följande var bra tyckte jag. Programledarna är bra och Farah Abadi är absolut bäst. Hon är en av mina favoriter på radion, alltid så trevlig att lyssna på.

Man ska ta det lugnt för att inte missa det som kan vara till glädje för en.

2 reaktioner till “Nästan lite vårlikt!”

 1. Vädret har verkligen börjat vända och dagarna är hyfsat varma. Vi är ute hela dagarna och äter lunchen ute.
  Men nu börjar jag bli otålig och vill att våren ska sätta igång ordentligt. Säger jag i mitten av februari.

  Lasagne idag för oss och Lidl har en som är helt outstanding tycker vi.

  Ha det så bra !!!

  1. Så gott att kunna vara ute så mycket.
   Men mitten på februari är ju nästan vår hos er medan vi har kallt ett bra tag till.
   Deras lasagne är väldigt god.

Kommentarer inaktiverade.