Sol och regn

Så här underbart fint fanns det förr en parkeringsplats för husbilar och personbilar i Rincon de la Victoria. Togs bort några år senare.

Precis bredvid fanns denna härliga strandpromenad som säkerligen fortfarande finns kvar. Var inte långt till centrum med många affärer och marknad någon dag i veckan.

2023-02-10

Solen lyste över oss denna fredagsmorgon. Ingen värme direkt, minusgrader och marken var frusen och även vattenpölarna. Det gick bra att promenera i dag så jag passade på att gå en bra sväng i ”rask” takt.

Det blev varmt i husbilen när solen lyste in och så skönt det var. Men det varade inte så länge. Tidigt på eftermiddagen kom molnen och parkerade sig framför solen. Det blev snabbt grått och så småningom kom regnet. Det var väntat. Temperaturen var omkring 5 plus mitt på dagen men det kändes kallare.

När solen lyser in så ser man tydligt var damm/smuts ligger. Jag tog fram en våtservett för rengöring och jagade runt en stund och torkade av lite här och där. Det som kom bort kom bort men det kommer snart tillbaka igen. Känns ibland rätt så meningslöst att städa för det blir ju smutsigt så fort igen. Hinner knappt vända ryggen till.

Hade mejlat till Codat husbilar i går om att vi önskade en tid för att få åtgärdat en del problem. Dom ringde i dag och vi fick en tid till måndagsförmiddag. Så bra vi fick en tid så fort. Kanske har dom inte så mycket att göra nu!

Dags för tortilla i kväll tyckte jag. Innehöll potatis, lök, bacon och ägg så klart. Till detta så använder jag dubbeljärnet som är bra just till denna typ av mat. Serverade rårörd lingsylt till och det var jättegott. Gillar denna typ av mat emellanåt.

Inte konstig om man känner sig lätt förvirrad ibland.

4 reaktioner till “Sol och regn”

 1. Lite kyligt hos er men det blir bättre. Ja, man städar och nästa dag är det dammigt igen men det gäller att hålla borta allt damm för annars gror det igen. Jag torkar med mina Carolin som är servetter med lite silicon som gör att dammet inte fastnar så lätt. Suveränt tycker jag.

  Ha det så bra !!!

  1. Ja det blir lite bättre men sen ska det bli kallare igen. Bara prognos så det blir vad det blir.
   Din Carolin skulle jag gärna också vilja ha känner jag.

   1. De har sådana våtservetter på Super-U, Carrefour och kanske Intermarche så passa på när ni kör ner nästa gång.
    Finns även på flaska koncentrerat och det brukar jag använda ibland. Utspätt med vanligt vatten då.

Kommentarer inaktiverade.