Hemma, underbart!

2022-12-02

Dags för veckans sista strålning. Tog vår lilla packning och tog oss ner till foajén. Vår bil kom och tog oss till sjukhuset. Lite trafik så det gick rätt fort. Efter anmälan så promenerade vi i den långa korridoren bort till rum 12. Hasse kom in i rätt tid och ut igen efter 10 minuter.

När vi kom tillbaka till utgången så fanns vår taxi redan där 10 minuter för tidigt. Inget som vi blev ledsna för. Resan till Seglora gick bra trots att det blev den hemska grusvägen. Chauffören sa sedan till oss att den vägen ska han aldrig köra igen.

När vi kom hem så lyste solen. Efter jag hade bryggt en kanna kaffe så gick jag en sväng. Det var kallt men solen värmde faktiskt lite.

Husbilen såg så välkomnande ut där den stod. Det var underbart att komma hem och nu vara hemma i helgen.

Att laga mat i kväll kändes roligt. Råstekt potatis som vi verkligen gillar tillsamman med Gordon Bleu blev så gott. Lite beasås till smakade bra.

I morgon ska vi köra till Lidl och handla lite. Vi ska även tömma postfacket.

Läst klart ”Den barmhärtiga samariten” av Cilla och Rolf Börjlind. Mycket spännande handling som är mycket aktuell. Olivia råkar illa ut redan i början och det är mycket dramatiskt. Sedan händer det mycket och tempot är högt. Rätt så ledsamt och sentimentalt också. Det gäller att hänga med i svängarna här. Slutade bra för dom som befinner sig på rätt sida om lagen.

Baksidestext:

Den som säger sig vilja hjälpa människorna behöver inte vilja världen väl.
Olivia Rönning är försvunnen. Snart förstår Lisa Hedqvist, hennes kollega vid Nationella operativa avdelningen, att hon måste ha förts bort mot sin vilja.
När Tom Stilton hör vad som hänt bestämmer han sig för att lämna sin självvalda coronakarantän ute i skärgården.
Tillsammans följer Lisa och Tom spåren till en enslig stuga. Men när de kommer dit står den redan i full brand, och senare hittas en förkolnad kvinnokropp i husresterna. Är det Olivia?
Mette Olsäter, deras pensionerade chef, har utsetts till samordnare för säkerheten runt leveranserna av covidvaccin. Det finns uppenbarligen någon som är beredd att göra vad som helst för att sabotera transporterna.
Den barmhärtige samariten är den sjunde boken i den bästsäljande krim serien om Olivia Rönning och Tom Stilton.

2 reaktioner till “Hemma, underbart!”

Kommentarer inaktiverade.