Körde en sväng

Peniche i december 2016. En liten del av kusten i strålande sol. Det var lågvatten.

2022-12-03

Mulet hela dagen och det blev inte riktigt ljust. Nu är det kallt både dag och natt, 2 plus på natten och max 4 på dagen och det blåser nästan ingenting.

Gick upp vid 9 och konstaterade att det varit mycket skönt att sova i min egen säng. Tog en promenad i kylan, inte för att det var skönt utan för att jag ville röra på mig. Det är så lätt att stelna till.

Körde sedan till Skene och Dollatstore. Tog ut Rulle till Hasse så han kunde gå och shoppa lite. I alla fall kolla på vad som finns. Han handlade inte så mycket och det gjorde inte jag heller. Vi är inte så bra på att shoppa.

Fortsatte till Lidl. Fanns många bilar på parkeringen och mycket folk i affären. Behövde fylla på med en del basvaror. Köpte även färska frallor och äppelknyten. På hemvägen blev det ett stopp i Rydal och jag gick och tömde postfacket på dess innehåll.

Hemma igen så smakade det gott med frallor och kaffe. Sedan hade jag lite att pyssla med ett tag.

Lite senare blev det dags för våra äppelknyten. Bryggde kaffe till oss och det smakade så himla gott till våra läckra bakverk. Vi blev mätta och det var skönt att bara sitta och slappa. Vad vi njuter av att inte ha några tider att passa när vi är hemma.

På kvällen när det blev dags för middag så kände vi inte riktigt för det. Stekte varsett ägg och la på en brödskiva. Smakade bra och det var så mycket som vi orkade äta.

Kvällen fortsatte sedan som andra kvällar, lugnt och skönt.

2 reaktioner till “Körde en sväng”

  1. Om man tittar sig omkring finns det alltid saker att göra så det gäller att hålla huvudet stilla och kanske blicka i någon bok. Då blir dagen riktigt lugn och trevlig.

    Ha en fin andra advent.

Kommentarer inaktiverade.