Vanlig söndag

2022-11-27

I dag har det varit första advent (dagen är snart slut) och jag hoppas att dagen har varit bra och trevlig. Min dag har varit som vilken söndag som helst och det är precis så som jag vill ha det.

Vädret fortsätter vara grått, milt, 7 plus, och det blir knappast ljust under dagen. Lite halvskymning även mitt på dagen. Promenad som vanligt på förmiddagen. Blåser inget och det är ju positivt.

Tvättat en del i dag. Får passa på när vi är här. Tvättmaskinen var ledig och det var ju en förutsättning. Har inte så mycket vinterkläder för det har vi ju inte behövt förr om åren. Är inte så kallt för närvarande så det funkar bra med lite lager på lager. Blir därför en del tvätt.

Min förkylning fortsätter men det börjar kännas lite bättre i dag. I synnerhet en stund efter jag har taget en Treo eller Paracetamol. Men det behövs inte så ofta nu. Otroligt så trött man blir av förkylning!

Många människor har traditioner som dom anser dom måste följa. Det har inte jag. Gjorde mig av med dom för många herrans år sedan. Tyckte det kändes som en belastning och sådana vill jag inte bära på. Läser om folk som sliter halvt ihjäl sig för att följa sina traditioner. Undrar om dom på fullt allvar tror att världen går under om dom inte gör det! Antagligen gör dom det för att dom trivs med det och vill att allting ska vara som det alltid har varit. Det bästa med det hela är att var och en får göra precis som dom vill och trivs med.

Men jag tycker det är fint att titta på bilder av vackra advents/julpynt.

I kväll blev det stekta kycklingben med kokt ris och Thaisås. Lättlagat och gott.

I morgon är det dags att åka till Göteborg igen. Strålning på eftermiddagen så vi kan ta det lugnt på förmiddagen.

4 reaktioner till “Vanlig söndag”

  1. Ännu en dag i strålningens makt. Hoppas allt gått bra idag med både resa och annat.
    Vädret ska vi väl inte tala om för det är ju ingen höjdare så här års. Man ska väl vara på Bahamas eller i Karibien om det ska finnas någon värme.
    Men hoppas ni har det bra!!!

Kommentarer inaktiverade.