Stabilt mulet väder!

Nu längtar jag efter sol och värme, blå himmel och havsutsikt.

2022-11-15

Att försöka sova i en främmande säng är inte lätt utan det blir vad det blir. Och inte blir jag piggare i alla fall.

Vädret är stabilt nu. Mulet varje dag ca 9 – 13 plus och svag vind. Gick en liten sväng på morgonen. Det var först nerför en lång bit och sen fortsatte jag en bit vid ett bostadsområde. Vände sedan och gick tillbaka samma väg för jag ville inte komma fel och inte hitta tillbaka. Mycket jobbigt att gå uppför men jag var ju tvungen att fortsätta. Kändes mycket längre på detta hållet. Väldigt trött när jag kom tillbaka.

Jag åt ingen lunch i dag men det gjorde Hasse och han tyckte det smakade bra.

På eftermiddagen var det dags för dagens strålning. I dag blev det ett annat behandlingsrum och det låg långt bort i slutet av en lång korridor. Taxi fram och tillbaka fungerade bra i dag, kom i god tid. Ingen speciellt lång väntan när vi skulle tillbaka.

Middag i kväll år jag men inte Hasse. Det var chili con carne med kokt ris och majs. Smakade bra och var rätt så kryddigt. Hasse gillar inte vita bönor och det är ju en ingrediens i den grytan samt paprika (men den smakas inte).

Hasse gick bort till ett dagrum och kolla på ishockey en stund på kvällen. Sedan hämtade vi kaffe och det fanns pepparkakor som en boende här bjöd på. Läsning och internet som vanligt.

I morgon är det strålning igen.

”Blodregn” av Alex Storm och Leffe Grimwalker. Händer mycket och var väldigt spännande. Men det mördas otroligt mycket och det är även otroligt mycket grymt våld. Får plats för lite kärlek och romantik också. Något slut är det inte så någon typ av fortsättning kommer nog.

Baksidestext:

Mörka hemligheter måste avslöjas när Alex Storm, bilhandlaren från Stockholm som blev triadledare i Hongkong, försöker karva ut ett nytt liv fjärran från ond bråd död.
Alex Storm har sökt en fristad i de norrländska skogarna efter att ha vänt Hongkongtriaderna ryggen. Nu måste han hitta sin försvunna dotter, som kidnappats av Alex halvbror, triadledaren Peter Bao. Det är det enda som betyder något efter att hans gamla Svenssonliv slagits i spillror. På andra sidan jordklotet letar lönnmördaren Lily Rose efter sin biologiska mamma. För att få svar tvingas hon söka upp en mystisk japansk sekt, som även påstår sig veta var Alex dotter är gömd. Spåren leder till Ryssland.

Och det fortsätter den med att göra.

2 reaktioner till “Stabilt mulet väder!”

  1. Lite enahanda liv ni har denna vecka men jag hoppas att det ger bra resultat i slutänden och att ni slipper detta i framtiden.
    I dessa situationer är det verkligen bra att kunna sjunka in i en bra bok och uppleva något annat. Jag är så glad att mina föräldrar lärde mig att böcker är ett bra sällskap.

    Ha det så bra ni kan!!!

    1. Det är ”bara” fem veckor kvar. Förhoppningsvis ska allt vara bra då!
      Jag har alltid tyckt mycket om att läsa. Med en bra bok känner mig sig aldrig ensam.

Kommentarer inaktiverade.