Ny vecka

Ingen sol denna dagen i Torremolinos men betydligt ljusare. En av dom platser som jag gärna vill komma tillbaka till igen.

2022-11-14

Mulet som vanligt och lite kallare i dag, 9 plus och ingen vind. Kändes lite svalt på morgonpromenaden så det blir nog snart lite mer kläder.

Packade sedan klart i god tid. Hoppas nu att inget blir glömt. Satte mig sedan en stund vid datorn och läste lite tidningar och annat.

Blev kaffe och mackor innan vi skulle åka. Måste ha lite mat i magen för att klara av hela eftermiddagen. Blir ju ingen mat förrän vi kommer till ”hotellet”.

Taxin kom i rätt tid och körde oss till Sahlgrenska. Det var lite trafik vid denna tid på dygnet och resan gick bra. Vi var framme i god tid och gick in. Hann inte sätta oss ner förrän dom frågade efter Hasse. Nu kom han in för behandling en halv timme innan vi skulle vara där.

Ringde sedan efter en anslutningstaxi som skulle komma efter 30 minuter. I dag blev det en modell skåpbil som kan ta rullstolar också. En sådan blev upphämtad en bit bort. Det var en dam i rullstol med väldigt mycket väskor och annat också. Hon hade även med sig en assistent som hjälpte till. Dom var väldigt trevliga båda två.

Vi blev avsläppta först utanför övernattningshotellet. Tog hissen upp till våning 3 och gick till receptionen och anmälde oss. Fick våra nyckelkort och gick till ”vårt” rum. Packade upp och gjorde oss ”hemmastadda” så gott det nu gick.

Halv sex gick vi till matsalen för att äta. Nu var det inte så mycket folk där för dom flesta kommer med en gång när maten serveras. I dag var det frukostkorv (med tjockt skinn), någon typ fyllning över korven med bostongurka och lite annat, potatismos (smakade bra) och haricots verts. Var väl ingen höjdare direkt men jag slapp ju att tillreda det själv.

Kvällen tillbringades sedan som vanligt med att läsa och kolla på internet. Ingen större skillnad på aktivieterna men det är skönare att vara hemma.

Man kan ju inte heller ta allt med sig för det skulle inte få plats.

2 reaktioner till “Ny vecka”

  1. Förstår att det är jobbigt att sova borta från hemmet. Men ni klarar det och snart är ni tillbaka i Seglora och erat hem.
    Hösten är här obönhörligen och det är nog bara att acceptera. Bara att uthärda för det kommer en vår.

    Ha det så bra ni kan !!!

    1. Sängen, täcket och framförallt kuddarna är ju inte så där bra. Eget är bäst.
      Hösten är bättre än vintern som kommer innan våren!

Kommentarer inaktiverade.