Det som är positivt!!

2022-11-13

Fortsatt grått, 14 plus och nästan helt vindstilla. Tycker det är rätt så milt så strumpor och jacka får vänta till det blir kallare. Enligt väderleksprognosen ska det bli en del svalare framöver. Det blir vad det blir.

Söndagen har varit lugn och på campingen händer i stort sett inget. Är ju inte så många här.

Eftersom vi ska åka till Göteborg i morgon och stanna i 5 dagar började vi så smått att gå igenom vad vi bör ha med oss. Är inte helt lätt tycker jag. Vill ju inte släpa med en massa i onödan men vill inte heller sakna något. Hade varit något enklare om det hade varit varmare och stabilt väder. Men det ordnar sig nog.

Hasse ska vara på strålningen på måndag eftermiddag så vi blir inte hämtade förrän halvtvå. Kan ta det lugnt på förmiddagen och packa färdigt.

Jag försöker hitta det som är positivt med att bo i Göteborg på Högsbo patienthotell.

Något som är viktigt är att vi slipper dom långa resorna från Seglora till Sahlgrenska. Mellan boendet och strålningen tar det bara 10 minuter med bil och mellan dom olika sjukhusen i Göteborg finns det något som heter anslutningstaxi. Inga väntetider utan bilen kommer mycket snabbt efter man har beställt.

Något som jag uppskattar också är att här finns det frukost, lunch och middag. Inte alls dumt. Dessutom finns det i kylskåpet sådant som man kan ta av om man vill. Finns också bröd framme så man kan ta sig en macka om man är hungrig. Kaffe och té finns också tillgängligt. Är faktiskt skönt att slippa planera mat när vi är här. Disken tar personalen hand om.

Städning behöver jag inte heller bekymra mig över och ingen toarengöring. Inga sopor heller att sortera och gå och lämna.

Men det är måndag till fredag en resa till strålbehandlingen och på torsdagen är det två gånger med minst 6 timmar emellan.

Jag ska i alla fall försöka komma i väg på en morgon promenad när det finns tillfälle till det. Annars så få det bli promenad på andra tider.

I kväll åt vi mjölkstuvade makaroner med stekt falukorv och det var väldigt gott.

4 reaktioner till “Det som är positivt!!”

  1. Kan absolut vara skönt att slippa alla vardagssysslorna när ni har annat att tänka på.
    Hoppas att gått bra idag och att du kunnat få en promenad. Alltid skönt att gå en sväng.

    Ha det så bra!!!

Kommentarer inaktiverade.