Pappersarbete

2022-11-03

Lite svalare i natt bara 7 plus. På morgonen var det lätt molnighet och solen tittade fram emellanåt. Känns så bra när det blir lite ljusare även om det är kallare. Det blev endast 12-15 plus i dag, samt svag vind som kändes väldigt kall.

Tog tag i lite tråkigt pappersarbete på eftermiddagen. Tycker det är så tröttsamt men ibland så måste det göras. Dessutom var det sånt som man ska skriva för hand i ett formulär. Sedan ska man stoppa det i ett kuvert, skriva adress på det, sätta på ett frimärke och till sist gå till en brevlåda och lägga det i den. Hoppas det når mottagaren inom den närmsta veckan. Verkar som några fortfarande har det som det var för rätt så länge sedan innan internet!

Eftersom jag var sugen på pannkakor i dag så frågade jag Hasse vad han tyckte om det. Det tyckte han skulle bli väldigt gott. Alltså blev det pannkakor till middag i kväll. Smakade jättegott och vi blev väldigt mätta. Satt sedan och nickade till en stund och det var skönt. Piggnade till och det blir nog sent i säng som vanligt.

2 reaktioner till “Pappersarbete”

  1. Pannkakor är så gott och jag älskar att äta dem med svart kaviar och creme fraische. Kanske lite ovanligt och JR äter dem med sylt. Men gott är det.
    Kanske ett bra sätt att göra hösten varmare.

    Ha det så bra !!!

    1. Finna många goda sätt att äta pannkakor på. Bara släppa lös fantasin och testa.

Kommentarer inaktiverade.