Utflykt

2022-11-02

Regnig natt och morgon, absolut helgrått och 12 plusgrader. Uppehåll när jag gick ut på min promenad. Det kan man kalla tur!

Strax efter elva rullade vi iväg mot Viared och Netonnet. Hittade en parkering väldigt nära ingången vilket jag tyckte var bra. Jag gick in och till servicedisken. Träffade en trevlig ung man som nu skulle lämna ut min telefon till mig. Hade haft dåliga vibbar och dom besannades. Telefonen fanns inte där!! Visade upp bevis på att den hade blivit levererad dit till en namngiven person. Den hittade dom inte heller. Kom överens om att dom ska skicka telefonen hem till mig när den har kommit till rätta.

Fortsatte sedan till Biltema och parkerade. Tog fram Rulle till Hasse så han kunde gå dit och köpa korv med bröd. Det var jättegott tyckte han. Vi gick sedan en sväng inne i varuhuset. Hamnade en del i kundvagnen som jag ansåg jag behövde och en del som Hasse tyckte var nödvändigt. På utvägen köpte jag två räkmackor till oss i cafeterian att ta med hem. Dom såg fina ut.

Hemma igen så plockade vi upp våra inköp och kände oss nöjda med vad vi hade köpt. Räkmackorna ställde jag in i kylskåpet. Eftersom vi var rätt så trötta så satte vi oss ner och vilade en stund.

När vi blev hungriga så tog jag fram våra mackor från kylen och satte fram. Dom var väldigt goda och det fanns massor av räkor på dom. Vi blev jättemätta.

I morgon ska vi bara vara hemma hade vi tänkt.

2 reaktioner till “Utflykt”

  1. Tråkigt att du inte fick din mobil men hoppas det ordnar upp sig och den kommer om någon dag. Vi ska ge oss ut på inköp i morgon fredag och jag ska till Jaia. Hoppas de fått ordning på allt för de höll på med att ändra till julskyltning när vi var där sist.
    De är så snabba med att ändra på varorna inför nästa storhelg. Nästen veckan innan den infaller är det bortplockat så man ska inte tro att man kan köpa julsaker en vecka före ju så glöm det. Finns inte en kula att uppbringa.

    Ha det så bra !!!

    1. Bara att vänta!
      Väldigt irriterande när det ska flyttas runt i affärerna. Tar så lång tid att hitta det man ska ha!

Kommentarer inaktiverade.