Fortfarande sommar??

2022-11-01

Det är fortfarande sommar här fast det bara är 13 – 15 plusgrader, mulet och ingen vind. Så var det i dag och det är väl inte så sommarlikt?? Jo, det är meteorologisk sommar och det är en helt annan sak men så är det!

Gjorde husbilen klar för att köra iväg vilket vi gjorde vid halvelva. När vi kom till vårdcentralen gick vi till väntrummet och satte oss. Efter en kort stund kom den rara sköterskan och hämtade Hasse och jag följde med. Hasses PICC line blev fixad och allt såg bra ut. Vi gick sedan ner till mottagningen för att beställa tid för provtagning nästa vecka, skönt att ha det klart.

Sedan så fick Lidl ett besök av oss. Handlade allt som stod på lappen plus ett par frallor och äppelknyten som vi verkligen gillar. Tiden att gått fort så nu tyckte vi att det var dags för kaffe och fralla. Fikade på parkeringsplatsen innan vi körde till Rydal för att tömma postboxen. Fanns en kallelse från röntgen att vi skulle vara där på fredag 28 oktober vilket har varit. Vi var där då för vi hade fått kallelsen på telefon och sms. Bra att dom ringer så vi vet när vi ska vara där. Går ju inte att backa tiden.

Hemma igen så satte jag i kontakten och tog ut Rulle till Hasse. Fanns lite som skulle bort till sopsorteringen och det skötte Hasse om. Bra med korgen på rullatorn.

Efter att ha packat in det som jag hade handlat i dag var det så skönt att bara sitta en stund och koppla av. Blev efter en stund sugna på våra äppelknyten så jag bryggde en kanna kaffe. Smakade verkligen gott och vi njöt verkligen av vår eftermiddagsfika. Är ju inte så ofta det inträffar.

Mörkret föll sedan och det började regnet också göra. Blev lite våt när jag gick ut för att sätta in Rulle på hans plats.

Hade tagit fram fisk från frysen som jag panerade och stekte och till det hade jag gjort hemlagad dillkryddad potatismos. Smakade väldigt gott.

I morgon tror jag att vi kommer att köra till Netonnet för att hämta telefonen som nu har blivit lagad. Passar då på att även besöka Biltema och kolla lite. Tror Hasse gärna vill ha en korv med bröd då.

2 reaktioner till “Fortfarande sommar??”

 1. Tänk att vi förr i tiden fick vara på tå för att passa när posten skulle komma och man inte skulle missa viktiga brev.
  Ibland är det bra med den nya tekniken.
  November är ju första vintermånaden och man får väl acceptera att det är så och bara härda ut. Vi har ju tur att den inte är så lång här nere.

  Ha det så bra !!!

  1. Snigelpost är rätt ord. Ny teknik är bra när den fungerar.
   November räknas som sista höstmånaden här och hoppas den blir mild.

Kommentarer inaktiverade.