Tvätt och inköp

2022-09-27

Nu för tiden är det mest mulet med lite skurar ibland. Inte speciellt kallt utan håller sig mellan 10 – 15 plus. Inte så kalla nätter och inte så varma dagar, är liksom utslätat på något vis.

Hade bokat tvättstugan till idag så jag gick dit på morgonen och matade tvättmaskinen. Den blev full. Något senare flyttade jag över till torktumlaren. Då hade vi gjort husbilen klar för att köra och handla, var en vecka sedan sist.

Körde till Skene och MM. Var inte många bilar på parkeringsplatsen och inte mycket folk i affären. I dag var inköpslistan lång och ändå hamnade det lite till i kundvagnen. Men som sagt, jag gillar när det är fullt i kyl/frys och skåp/lådor.

Det var hög tid för kaffe tyckte vi. Hade köpt frallor och det smakade väldigt gott nu när vi blev kvar en stund till på parkeringsplatsen och fikade. Körde sedan till Rydal för att tömma postfacket på det lilla som fanns där. Återvänder till Seglora och parkerade. Framför oss hade det kommit en husbil och det var gamla husbilsvänner som kommer hit ibland.

Jag gick och hämtade den nu torra tvätten och sedan var det bara resten kvar. Satte sedan in Rulle på hans plats.

Blev snabbt och lättlagat i kväll. Hamburgare (frysta) på bröd med en skiva smältost, stekt ägg och lite andra tillbehör. Smakade bra och var väldigt mättande.

I morgon blir vi hämtade tidigt på morgonen, redan klockan 7 kommer sjukresetaxin. Då ska vi till Sahlgrenska i Göteborg. Hasse ska få inopererat en så kallad PICC Line, en typ infart som ska användas när han ska få cellgiftsbehandlingar. Skönt att slippa bli stucken varje gång.

Det blir en alldeles för tidig morgon men man får ju inte själv välja tid utan får vara glad för att man får en tid.

Dags att sova nu för att orka gå upp så tidigt.

2 reaktioner till “Tvätt och inköp”

  1. Usch då har ni haft en väldigt och alltför tidig morgon idag . Hoppas allt gått bra och dessa snabbinfarter är suveränt så man slipper bli stucken hela tiden. Här nere är de verkligen duktiga på att sticka och jag som alltid fått blåmärken tidigare ,får inte det efter sticken här.
    Jag får väl läsa om hur det gick i morgon.
    Vi planerar en kort tur i morgon för en del inköp men saker kan förändras så vi får se hur vi gör.

    Ha det så bra !!!!

Kommentarer inaktiverade.