Äntligen

2022-09-19

Molnig morgon, 14 plus men en del sol och svag vind vilken ökade under dagen. Skönt väder för att vara i slutet av september.

Var lite flitig i dag och gjorde ren insidan på bodelsdörren. Det var fula bruna ränder på den eftersom den vid något tillfälle hade stått lite öppen när det hade regnat. Nu är det inga ränder mer och det såg mycket bättre ut.

I dag ringde dom äntligen från ortopeden, det var på tiden. Fick bokat en tid för röntgen och läkarbesök. Hasse skulle varit på återbesök efter benbrottet i början på juni och det skulle han varit efter 6 veckor. Kom ingen kallelse. Hade tydligen varit brist på tider. Nästa återbesök skulle vara efter 3 månader så nu blir det snart. Hade skrivit till dom på 1177 och undrat varför ingen kallelse hade kommit. Brist på tider fick jag till svar men nu lyckades dom få fram en tid. Hoppas dom kan göra något för Hasses dåliga ben.

Nu är det dags för Sverige att bilda en ny regering. Talmannen gav sonderingsuppdraget till Ulf Kristersson. Det blir intressant att följa hur detta ska gå! Hoppas att det kommer gå snabbt och smidigt men det tror jag inte det kommer att göra!

Vid halvsex tiden så gick jag ut för att gå en liten kvällspromenad.

Då fanns denna tjusiga regnbåge på himlen. Måste ha regnat någonstans men inte här. Är ett vackert fysikaliskt fenomen.

2 reaktioner till “Äntligen”

 1. Men så skönt att ni äntligen fick en tid till Hasse för att kolla upp hans ben. Det är väl pandemin och alla skjutningar som orsakat bristen på tider.
  Väldigt vacker regnbåge och det var ju en dubbel på en av bilderna.
  I morgon har Lino varit hos oss i tre veckor. Tänk vad tiden går fort.

  Ha det så bra !!!

  1. Även personalbrist och semestertid har satt käppar i hjulet.
   Vad han har utvecklats bra på denna tid han har varit hos er.

Kommentarer inaktiverade.