Kontakt med dietist

2022-09-12

Mulet i dag igen men solen ville bryta i genom molnen men lyckades inte helt. Det var bara 12 plus på morgonen och lite dimma som snabb försvann.

I dag ringde en dietist och hon var trevlig att prata med. Pratade lite om vad och hur mycket Hasse åt. Jag talade om det och hon verkade nöjd. Men han behöver även näringsdryck för att få hjälp med att gå upp i vikt inför kommande behandlingar. Detta föreskriver dietisten och det kommer att skickas hem till oss. Till husbilen alltså. Verkligen bra.

Gjorde rent i kylskåpet i dag. Det behövs också ibland. Fanns inget gammalt och glömt bakom det som stod främst. Brukar ha bra koll på det.

Vädret var hyfsat under eftermiddagen och vi kunde ha dörren öppen. Det var också skönt att gå ut på en kvällspromenad i dag.

I kväll gjorde jag potatisbullar och det var första gången jag har gjort det. Serverades med bacon och rårördlingonsylt. Det smakade helt ok tyckte vi.

I morgon kör vi nog och handlar och tömmer postfacket.

2 reaktioner till “Kontakt med dietist”

  1. Bra att ni får hem näringstillskott till husbilen. Min mamma drack sådant i flera år då hon tappade så mycket i vikt.
    Man måste ju ha lite hull för att klara av behandlingar och hade min mamma kanske klarat av den stora operationen och levt några år till. Så se till att Hasse verkligen går upp i vikt nu.

    Ha det så bra !!!!

Kommentarer inaktiverade.