Val i dag.

2022-09-11

Mulet på morgonen och det börjar bli det vanliga nuförtiden. 15 plus och uppemot 19 under dagen.

En snäll granne kom hit och lämnade en nyrökt kabanoss till oss. Doftade jättegott och Hasse tyckte att den smakade mycket bra. Jag klarar tyvärr inte av att äta rökt mat alltså smakade jag inte på den.

I dag har det varit val i Sverige. Vi har ju förhandsröstat och det var ju bra för då kunde vi ta det lugnt i dag. Hörde på radion att det var långa köer till en del vallokaler. Nu har det pratats val och politik innan valet och efter valet ska ju allt analyseras och ältas fram och tillbaka. Troligen kommer det att bli svårt att få ihop en duglig regering och det kommer att bli rörigt och kaosartat precis som efter förra valet. Det är vad jag tror. Blir väl sandkastningen i sandlådan vilket inte är helt ovanligt.

Sol på eftermiddagen/kvällen och det var riktigt skönt ute. Passade på att ta en kvällspromenad innan det var dags för att börja med kvällens middag.

Det blev kantarellsås med stekta skivor av fläskyttefilé och kokt potatis och det smakade jättegott.

I kväll lyssnar vi på valvakan på radion och kollar på nyheter på webben.

4 reaktioner till “Val i dag.”

  1. Tycker att hela valupptakten har varit så äckligt smutsig. Personliga på hopp och barnsligheter. Anser att Magdalenas ministrar inte har varit vad hon behöver. Kan bara hoppas att det blir det bästa för Sverige i framtiden.
    Vi körde med räkmackor igår till valvakan, trots att jag alltid får halsbränna efteråt. Men jag älskar räkor och skaldjur.

    Ha det så bra !!!!

    1. Håller med dig om om om valet och ministrarna är dåliga.
      Ang maten så får man väl offra sig lite ibland. Jag brukar ta en Samarin vid halsbränna.

Kommentarer inaktiverade.