Ny månad

2022-08-01

Mulen morgon med hög luftfutighet. Det var 19 plus och bara en svag vind. Vädret ändrade sig sedan under dagen och blev soligt, något varmare och blåsigare. Det där regnet som det hade varnats för kom aldrig hit och vem var ledsen för det. Inte vi i alla fall.

Vid 12 tiden så var vi klara för att köra iväg på en liten tur. Dags för lite inköp igen.

Började med att köra till MM i Skene. Inköpslistan var inte så lång men kundvagnen blev rätt så full ändå. Nu använder jag ju den mindre kundvagnen som inte är så djup. Den är mer lagom till mig tycker jag och mer lätt att den köra. Samt att den är lättare att nå ner till. Bara så mycket bättre.

Det var många bilar på parkeringen när vi kom dit men inte det märktes inte alls inne i affären. Där var det ingen trängsel alls och det var ju positivt. Var inga problem med att hitta det som stod på min inköpslista. Fanns abolut ingen brist på något alls här i dag.

Körde sedan till Rydal för att tömma postfacket. Fanns ett brev till Hasse med ett brev från VGR med en kallelse till Lungkliniken som vi även hade fått på 1177 och sms. Har begärt att få allt digitalt men ändå så skickas det med brev. Vilket slöseri tycker jag.

Vi passade på att fika när vi stod i Rydal för det var tid för det tyckte vi. Smakade gott med frallor som jag hade köpt i affären i dag. Men så dyrt det hade blivit, 7.95 för en fralla så nu tillhör det lyx för oss. Finns billigare bröd.

Så i morgon ska vi åka iväg igen med sjukresetaxi till Borås och lungkliniken. Det är för informationssamtal om vad som ska ske med Hasses sjukdom. Det är mycket allvarligt och väldigt svår information att ta till sig.

Men livet går vidare och mat skulle vi ha ändå. I kväll så blev det stekt kyckling med potatissallad som blev över från igår. Nu när det är rötmånad så vill jag inte bevara något alls utan vill att det ska ta slut så fort som möjligt.

Så nu har årets sista sommarmånad inletts och hoppas att vädret kommer att bli behagligt.

4 reaktioner till “Ny månad”

 1. Ja du det är svårt att ta till sej all denna information man får och då är det tur att man är 2 som kan hjälpas att komma ihåg allt. Har ju själv varit i samma sits och vet hur det är.
  Tänker på er och önskar er allt gott och håller tummarna att allt blir bra i slutändan.
  Kramar till er båda
  från oss2
  Ullaå Erkki

  1. I det här läget måste man hjälpas åt, det underlättar.
   Tack för era tankar på oss.
   Kram tillbaka till er båda.

Kommentarer inaktiverade.