Råmande kor

2022-07-24

På morgonen var det lätta moln uppe på himlen som ibland skymde solen en stund. Vinden var var måttlig till svag och det var 17 -20 plus. Jag tyckte att det var en rätt så behaglig förmiddag för en stavgångspromenad så som vanligt blev det en sådan.

I dag så kom korna tillbaka ängen utanför campingen ner mot Viskan. Dom kom lungt lunkande på grusvägen bakom campingen med en cowboy framför en bakom som kollade så att ingen kossa avvek ut på egna äventyr. När dom sedan hade kommit ut på ängen så började dom att råma väldigt mycket ett tag. Kanske pratade dom med varandra? Ljudet från råmande kor tycker jag hör till när man är på landet. Tycker det låter trevligt.

På eftermiddagen mörknade molnen och övergick till regnmoln. Kom en kort skur på eftermiddagen men det blev knappast vått ute. Det är så torrt att vattnet försvinner med en gång.

Nu börjar Hasses nya mobil fungerar bättre och bättre. Finns en del appar till som ska läggas in. Men det kommer efterhand som han saknar dom.

I morgon ska banken i Kinna få ett besök av Hasse. Han har haft telefonkontakt i dag också men det är allså ett bankbesök som gäller. Det är ju så idag att man klarar sig inte utan ett bankID. Eller annan digital legitimering. Vad händer när internet havererar? Tror inte det är någon som vet det? För det kan väl aldrig ske eller?

I kväll så åt vi kokt wienerkorv med pulvermos, senap och ketschup och det smakade bra.

2 reaktioner till “Råmande kor”

  1. Jag fick förnya mitt bank-id på mobilen idag, men det gick väldigt smärtfritt. Får nog hjälpa JR när det blir dags för honom. Jag behövde varken besöka bank eller ringa någon.
    Dogwalken är klar nu och JR är väldigt nöjd. Trä här nere är inte det lättaste att jobba med. Som JR säger så skulle en snickare i Sverige gråta om han såg detta virket. Rakt ? absolut inte.

    Ha det så bra !!!

    1. Jag förnyade mitt också utan problem.
      Att det kan vara sådan skillnad på trä och trä!

Kommentarer inaktiverade.