Svensk sommarväder

2022-07-02

Och för att börja där jag slutade. Vi sov så gott i natt när det var svalare. Och även morgonen var behagligare när jag gick ut med Gustava. Nu har det återgått till typ vanligt svenskt sommarväder. 17 – 19 plus, lite blåsigt och växlande molnighet. Jag gillar detta sommarväder. Kom inga skurar i dag och det var ju bra. Visst är det lagom sommarväder enligt den svenska mallen.

Familjen som tältar här är ifrån Frankrike och dom är tre barn och två vuxna. Det måste vara trångt när dom ska sova i det lilla tältet. Men det går tydligen bra. På dagen är dom hela tiden utomhus. En kille som har sin husvagn uppställd här var här och roade barnen hela dagen. Det blåstest såpbubblor, och det blåstest ballonger, samt att dom gick och fiskade. På kvällen så körde han och hämtade pizza till hela familjen. Killen kan franska eftersom han har undervisat i det språket. Alla verkade att ha väldigt roligt.

Vi åt potatissallad med skivor av fläskytterfilé samt beasås till middag. Smakade bra.

2 reaktioner till “Svensk sommarväder”

  1. Så skönt för dig att det blivit vanligt sommarväder á la Sverige. Passa på att njuta ordentligt nu.
    Vi har haft sommarväder á la Frankrike och det ska fortsätta så.
    Blir Gordon Bleu för oss idag och jag fick välja så det blir spagetti till det.

    Ha det så bra !!!!!

Kommentarer inaktiverade.