Natt regnade det

2022-07-03

Det behövs en del regn nu och i dag var det tydligen dags för detta. Regnade i natt och fortsatte med det under dagen. Inga häftiga skurar utan mest ett rätt så milt sommarregn. Det blåste i stort sett inget och det var rätt så milt ute, mellan 16 – 18 plus. Jag hade tur även idag när jag och Gustava travade iväg på vår morgontur. Det kom väldigt lite vått uppifrån och jag blev knappast våt. Egentligen rätt så skönt för nu fanns det mer syre i luften.

Plaskade på hela dagen med bara kortare uppehåll.

Jag hade bokat tvättid tills i dag på morgonen. När jag skulle hämta nyckeln fick jag reda på att det var upptaget. Jaha??

Men nu var det så att en kille som bor här permanent jämt tvättar på söndagar men hade missat att anteckna sig på grund av att listan kom ut lite sent.

Så klart så löste vi detta. Jag fick nyckeln strax innan två och hade då gott om tid att hinna med att tvätta och torka. Tog lite längre tid men det var det ingen som brydde sig om.

Kvällen avslutades med sol och vi kunde sitta ett tag med öppen dörr. Senare på kvällen och natten så regnade det igen.

2 reaktioner till “Natt regnade det”

    1. Var lite strul med webbplatsen men nu ska det fungera igen hoppas jag.

Kommentarer inaktiverade.