Skitjobb

2022-06-04

15 plus och en mulen morgon med endast en lätt vind. En skönt långsamt promenad med Gustava blev det. Börja få lite träningvärk i mina armar/axlar av nya och ovana rörelser med armarna med stavarna.

Innan jag gick ut fick jag lösa en propp i toaletten. Hade blivigt ett stopp och inget rann ner i tanken. Tömde först en del vatten/kiss ifrån toan i en stor hink. Sedan så stängde jag av vattnet och drog bort den där grejen som hindrar vattnet från att rusa ner i tanken. Nu kom det ju inget mer vatten. Då tog jag på mig en extra tjock och lång plastpåse på min högra hand och arm. Körde med stor äckelkänsla ner min plastinbakade hand/arm ner i skiten. Krafsade runt där nere och fick tag i stoppet och drog upp det. Var någon som hade haft en stor skit som hade lagt den där. Men sedan var proppen löst och den skiten följde med ner i tanken. Så nu kan vi använda vår toa som vanligt igen. Det där med en propp händer ibland och än så länge har jag lyckats att fixa det. Men jag gillar absolut inte detta skitjobb men någon måste ju fixa det och nu råkar det vara jag!!! Vi har en vaccumtoa och den fungerar lite annorlunda än en vanlig toa som vanligtvis finns i husbil/vagn. Bättre/sämre ja både och! Det kallas för ett diplomatiskt svar.

Så söta små svärmorsvioler som det växer so gott om i dikena och även på andra platser häromkring.

Det finns även en speciell plats för dom som kommer hit och vill tälta. Fanns några som hade valt detta alternativ.

Bygdegården ligger precis utanför campingplatsen och är väldigt fin. För väldigt många år sedan var det en skola här.

Det är visst pingstafton i dag men det är inget som vi bryr oss om. Det är som vilken vanlig lördag som helst. Och lördag bryr vi oss inte heller om. För oss är alla dagar lika. Men det finns ju i och för sig ibland att vissa affärer inte har öppet på röda dagar. Men jag tror inte att det finns i Sverige. Här verkar det allt har öppet jämt. I alla fall några timmar på dagen. Men undantag finns ju så klart.

Kvällen var somrigt solig och många satt ute till sent på kvällen och grillade. En väldigt skön sommarkväll att verkligen njuta av.

2 reaktioner till “Skitjobb”

  1. Hoppas inte det blir som Tomas Ledin sjunger att sommaren är kort.
    Vi har fått värmen nu och poolen hade +32 så det var skönt att plaska runt idag.
    Därför blev det skärdgårdssill och kokt potatis med stekta ägg till middag idag.

    Ha det så bra!!!

Kommentarer inaktiverade.