Åt nog lite för mycket

2022-06-03

Lite smågrå och lätt mulen morgon, 15 plus och det kändes rätt så svalt i vinden.

Jag döpte om mina gångstavar i dag. Dom ville inte bli kallade för Gösta. Jag kände för det när jag tog och gick ut med dom i morse. Så deras nya namn är Gustava (Gåstava) och det känns så rätt. Så bra att jag kan ändra namn precis när jag vill!!!

Vid halvtvå i dag så körde vi mot Skene. Stannade till i Rydal och jag gick för att hämta eventuell post. Fanns bara en tidning. Fortsatte sedan till Skene och i dag handlade jag hos MM. Vill ha hushållspapper med korta ark och det har dom där. https://www.serla.se/sv-se/products/product?id=2312&name=serla-smart-hushaallspapper

Har varit sugen på smörgåstårta ett tag och i dag så blev det en typ sådan kallad smörgåsstubbe. Vi var så sugna så när vi hade kommit tillbaka till Seglora vid tretiden så måste vi bara äta varsin bit. Och så mätta vi blev. Tog nog lite för stor bit. Men det är lätt hänt när man är hungrig och jättesugen. Smakade gott i alla fall.

På kvällen, när vi vanligen äter middag, var ingen av oss det minsta hungrig. Alltså åt vi ingen middag och kände mig lite lurad på den!

Vädret ska enligt prognoserna bli rätt så varmt och soligt i helgen. Lite moln i morgonförmiddag men eftermiddagen ska tydligen bli varm och solig och det ska även söndagen bli. Det ser vi framemot.

Visst har vi träffat på dessa personer någon gång. Ibland så tror jag att jag tillhör denna grupp.

Visst ser det så härligt ut? Vet en som njuter!!

2 reaktioner till “Åt nog lite för mycket”

 1. Men det var ju ett bättre namn på stavarna Gustava. Ibland måste det få gro lite med namnen. Vi kör moules/frites idag jag bara älskar det och lagom mättande.
  Smörgåstårta är det alltför lätt att att föräta sig på. Men vi har upptäckt att det är ypperlig färdkost då man är ute och kör.
  Vi har legat i poolen hela eftermiddagen/kvällen. Så skönt +31 i vattnet.
  Bar för ryggar och resten av kroppen.

  Ha det så bra!!!

  1. Smörgåstårta är perfekt när man är på rull.
   Härligt ni har det med er pool.

Kommentarer inaktiverade.