Panerad sill till middag

2022-05-21

Småregnig morgon, 14 plus och i stort sett ingen vind.

Gick ut en sväng med mina stavar och jag blev knappast våt. Men även om jag inte går så långt eller länge med mina stavar så känns det att dom gör lite nytta. Känner mig lite starkare för varje dag. Och det är ju positivt.

Gick ju även idag en rätt så lång runda med rullartorn. Det gjorde även Hasse i dag till och med tre runder. Blir bättre och bättre. Vi jobbar på!

Var även lite social idag och pratade med några grannar. Det var trevligt tyckte jag. Men så har vi ju också väldigt trevliga och hjälpsamma grannar här. Vi gillar verkligen dom.

I kväll så stekte jag panerad sill till middag. Det hade vi verkligen längtat efter. Och vad vi tyckte det var gott. Åt det med dillkryddad potatismos och det smakade så gott.

4 reaktioner till “Panerad sill till middag”

 1. Jag simmar ca 10 ggr/3 meter och sedan kör jag vattengympa. Min fot och mitt ben mår så bra av det.
  Även ryggen har blivit starkare. Sen gör jag ju yoga varje dag.

 2. Lite gör stor nytta när man rör sig. Märker på endast två gånger i poolen att mitt ben blir bättre. Även ryggen mår bra av att röra sig i vatten.

  Vi gjorde räkmackor idag och det var länge sedan. Men räkorna var så små så det är nog inte direkt säsong för det. Men gott var det.

  Ha det så bra !!!

  1. Bara så skönt med att röra på sig i vatten. Visst brukar du vattengympa också?
   Små men goda är väl gott nog!

Kommentarer inaktiverade.