Väldigt blåsigt

2022-05-02

Väldigt blåsigt i dag och flaggorna stod rätt ut i den hårda vinden. Var lite moln och mycket sol, bara 14 plus men det kändes mycket kallare. Blev inte så lång promenad i dag, gillar fortfarande inte blåst.

Molnen ökade under dagen och det gjorde blåsten också.

Dags för att fylla vatten i dag och jag frös ordentligt där jag stod med vattenslangen. Vi gör inte av med så mycket vatten, har ju lärt mig att vara sparsam. Det är i alla fall lätt att fylla på för slangen är tillräckligt lång för att nå från kranen till husbilen.

I morgonen blir det en tur till Skene för Hasse ska och träna på rehab. Tror det är dags för att tanka lite diesel också. Undrar om vi ska tanka bara lite eller fylla upp. Vet ju inte hur priserna blir, går ju upp och ner hela tiden.

2 reaktioner till “Väldigt blåsigt”

 1. Här hade vi gärna haft lite blåst idag för det har verkligen varit en varm dag.
  Lite jobbigt när man håller på att packa in saker i husbilen. Men kvällsduschen var skön.
  Vi kör tidigt i morgon bitti.

  Ha det så bra !!!

  1. Lite tråkigt att lämna den nu begynnande värmen och allt som kommer att slå ut nu i er fina trädgård.
   Önskar er en trevlig och bekymmersfri resa till Sverige och att allt går bra där.

Kommentarer inaktiverade.