Dyrt med diesel

2022-05-03

Stark nordlig vind som verkligen kändes kall i dag. Det var 13 plus och det kändes som 8 plus enligt klart.se. Höll absolut med om det när jag gick en liten stavgångspromenad i dag på morgonen. Solen gladde oss dock med sin närvaro idag och det kändes skönt.

Fick ett snabbt besök av en husbilsvän som jag har känt i en massa herrans år långt innan någon av oss hade husbil. Bodde då i Viskafors och bowling för våra ungdomar var då en gemensam nämnare. Det var så trevligt att ses igen och jag har så många trevliga bowlingminne med våra härliga ungdomar som vi på den tiden satsade en del på.

Vi körde sedan iväg till Skene. Tankade på Ingo men endast 35 liter för det kostade 24.16 och det var inte billigt men så är det i dag i alla fall. Kan ju bara hoppas att priset sjunker en del i framtiden.

Fortsatte och parkerade utanför Casablanca och Hasse gick bort till rehab för att träna. Han kom tillbaka efter ca 1 timme och då körde vi tillbaka till Seglora och ställde oss på vår plats.

Vi åt en god middag och den bestod av stekt av lätt marinerad torskfilé som jag stekte och serverade med räkor och romsås samt med en jättegod hemlagad potatismos. En riktigt god middag.

Kvällen blev sedan skön och vi njöt av den fina solnedgångnen.