Lite blåsigt

2022-04-20

Detta var även en mycket solig dag men tyvärr väldigt blåsig. Inga moln på den klarblå himlen. Temperaturen låg på 13 till 17 plusgrader och en hel del högre i solen när man hittade lä. En väldigt behaglig vårdag kan man säga trots att det blåste lite för mycket för att jag skulle gilla det. Satt inne mest under dagen med mycket öppet så vindarna svepte in genom husbilen.

Pratade lite med grannarna i dag och det var som vanligt trevligt.

Hände sedan inte så mycket här under dagen.

I kväll åt vi en god macka med bacon och ägg. Gillar det med en massa ketschup. Är en favoritmacka hos mig. Är så supergott och enkelt att göra.

I morgon ska vi på eftermiddagen köra till Borås och Knalleland för att få vår tredje spruta mot Covid 19. Har en beställ tid för os båda.

Då ska jag även köpa ett par gåstavar i en sportbutik hade jag tänkt mig. Är övertygad att dessa kommer att hjälpa till att få igång mig att promenera mer på detta bättre sätt.

2 reaktioner till “Lite blåsigt”

  1. Här annonserar de om turer med gåstavar och då kallas det scandinavian walk. Hoppas det blir bra för dig med stavarna.
    Vi tycker också om det enkla och idag åt vi korvbröd fyllda med skinka,dansk salami,tomater senap och med ost över. Någon minut i micron och en lätt sallad till det blir bara väldigt gott.

    Ha det så bra!!!!

Kommentarer inaktiverade.