Mycket sol

2022-04-17

Ytterligare en härligt solig morgon, 8 plus och betydligt varmare i solen.

Dags för att tömma skittunnan igen. Stannade till vid våra husbilvänner på vägen till tömningen pratade en stund. Det var trevlig och jag njöt av solens varma strålar. Så jag stannade till där även på hemvägen och pratade en stund till. Faktiskt så gillar jag att prata med vänner i bland.

Var en del som körde i väg i dag så det blev några lediga platser. Men under eftermiddagen så blev dom upptagna igen. Seglora Camping är tydligen ett populärt ställe för husbilar att stanna på. Det kan jag helt och hållet förstå för det är verkligen trevligt här.

För övrigt var det lugnt här under dagen vilket var väntat. Här är det inga gäng som springer runt och bränner bilar/däck och förstör. Kan inte alls förstå vad denna förstörelse ska leda till? Och varför talar inte media om vilka dessa maskerade människor är som förstör vårt samhälle i dag. Mörkt klädda yngre människor med luvor och masker är det som kastar sten på blåljuspersonal och tänder eld på det mesta som kan brinna. Var kommer dessa människor ifrån. Varför vill dom förstöra det svenska samhället som dom nu lever i! Jag förstår inget.

Detta gillar jag och jag tror att det skulle bli bättre om fler människor läste mer.

Tyvärr så fotograferar jag inte så mycket nu för tiden. Tycker att jag bara befinner mig på samma plats hela tiden. Eftersom mina fötter är rätt så svullna nästan jämt så är det lite jobbigt att gå ut någon längre sträcka för närvarande. Men om jag nu tar med mig kameran så kanske det blir lite roligare att gå lite längre. Det händer ju nu så mycket i naturen. I dag så hörde jag lite fågelkvitter och inte vet jag vilken fågel det var som kvittrade. Men det lät så ljuvligt tyckte jag.

I kväll så åt vi i stor sett samma mat som i går. Glömde tina räkor så det blev det inga i kväll. Men det fanns mat i alla fall som räckte och vi blev mätta. Och det smakade gott.

Sedan så kanske det är bättre att sprida sylt i stället för bränder. Det skadar ju inte utan bara blir klibbigt men det smakar ju gott.

2 reaktioner till “Mycket sol”

 1. Tror som du att världen skulle se bättre ut om fler läste böcker. Dessa idioter som missbrukar den vänlighet som Sverige visat dem tillhör säkert de som aldrig öppnar en bok.
  Vi fick en käftsmäll när vi öppnade våra hjärtan.
  Jag kör med stödförband på min vänstra ankel som är svullen nu. Det brukar hjälpa att ha stödet på ett tag. Köpte den på Lidl här nere och har haft stor nytta av den.

  Ha det så bra!!!

  1. Det var verkligen en smäll som tack för visad vänlighet.
   Så bra att det hjälper med stödförband. Ska kanske kolla på något liknande.

Kommentarer inaktiverade.