Fungerade bra

2022-04-11

Hasse vaknade och kom upp god tid och var klar en stund innan sjuktaxin kom. Den var lite tidig men det gjorde ju inget.

Jag försökte somna om men det gick inget vidare. Låg kvar i sängvärmen ändå och lyssnade på radion ett tag. Jag var rätt så trött eftersom jag hade sovit väldigt dåligt under natten.

Ute var det strålande sol och inte ett moln, lite blåsigt, 5 plus vid halvtio. Gick en promenad och kände att solen värmde och det var skönt.

Hasse kom tillbaka strax innan 12. Han hade blivit röntgad och allt såg bra ut och var som det skulle. Det var ju bra och alltså ingen förklaring till varför han går så dåligt. Fick remiss till fysioterapi för att träna rörlighet och styrka. Nu är det bara att ta tag i detta och tid är beställd hos sjukgymnastiken i Skene.

På eftermiddagen kom mitt paket ifrån Apoteket som jag beställde i fredags på förmiddagen. Postnord lämnade det i receptionen och campingvärden kom på sin trehjuliga elmoppe och lämnade det till mig i husbilen. Bra service här tycker jag.

Blev enkel mat i kväll. La en stekt hamburgare på en stekt brödbit, en skiva smältost, stekt ägg och lite goda tillbehör. Smakade bra och vi blev mätta.

I morgon ska vi köra till Lidl och handla lite inför påsken. Ska även byta 2 gasoltuber hos Svetskompaniet i Skene och även uträtta lite annat. Gäller att samla ihop lite när vi ska ut och köra.

Efter en lång dag känner jag mig trött och ska snart gå till min sköna säng och hoppas sova gott i natt.

2 reaktioner till “Fungerade bra”

  1. Du skulle haft mina allergitabletter för fy tusan så man sover med dem. Lovade JR en sovmorgon och det var ju inte så svårt. Tror jag måste hålla upp med dem när vi ska ut på vår långtur.
    Vi håller på att förbereda oss för den. Har ju en bokad tid för nytt pass så vi måste åka.
    Hamburgare med lite extra på är aldrig fel.

    Ha det så bra !!!!

    1. Glad jag slipper tabletter. Gott med sovmorgon. Så nu är det pass på gång!

Kommentarer inaktiverade.