Fick gjort en del

2022-04-12

Inte sov jag så bra i natt som jag hoppades att jag skulle göra. Gick upp vid halvnio och kände mig trött.

Sol även i dag, 5 plus och en svag till måttlig vind. Vid 9 tiden kom vi iväg och körde först till Rydal. Där hämtade vi en tom svensk gasoltub. Vi fortsatte sedan till Fritsla och Codat husbilar. Pratade med vår husbilstekniker om några problem. Ett löste han med en gång och för att åtgärda dom andra så får vi boka en tid. Dom har mycket att göra nu.

Fortsatte sedan till Svetskompaniet för att byta 2 tomma tuber mot fulla. Fick så mycket hjälp av den trevliga killen som jobbar där. Behövde inte slita själv för han gjorde hela jobbet.

Sedan var det dag för Lidl med lång inköpslista inför påsken. Hittade i stort sett allt som stod på min lista. Om det nu fattas något så tänker jag inte bry mig, det blir påsk i alla fall. Det är väldigt fullt i kyl och frys och det gillar jag.

Vi körde sedan tillbaka till Seglora där vi parkerade på en ny plats. Den vi brukar stå på är bokad i påsk. Vi står lika bra här också (nästan).

Vi åt lättrimmad stek torskfilé med med grovt mosad potatis med smör och dill. Smakad gott.

”Det falska vittnet” av Karin Slaughter, en väldigt bra bok. Spänningen byggs upp kapitel för kapitel och man vill bara fortsätta och vända blad. Slutet var sorgligt men även positivt.

Baksidestext:

Han såg vad du gjorde. Han vet vem du är.
LEIGH COLLIER har jobbat hårt för det liv hon har. Ett eftertraktat jobb som försvarsadvokat, en skötsam dotter, till och med skilsmässan från exmannen var hyfsat civiliserad. Hennes liv är precis så välordnat som hon alltid önskat. Men bakom fasaden döljer sig en uppväxt som var allt annat än vanlig …
När Leigh får i uppdrag att försvara en förmögen man som står anklagad för våldtäkt ser hon det först som ett steg i karriären. Men när hon möter honom inser hon att det inte är någon slump att hans fall hamnat på hennes bord. Hon känner igen honom, och han henne. Eller, rättare sagt, han känner till hennes historia och vet varför hon ägnat tjugo år åt att försöka glömma. Om Leigh inte får honom fälld kommer hon att förlora allt. Den enda som kan hjälpa henne är hennes lillasyster – den sista person hon vill blanda in.
Det förflutna och nuet drabbar samman i halsbrytande vändningar när Karin Slaughter – mästaren på psykologisk spänning – är tillbaka.

2 reaktioner till “Fick gjort en del”

  1. Va?!!! har de låtit någon annan boka en plats i er hemmahamn. Äsch det var bara ett skämt. Jag gillar egentligen inte detta med att man får boka platser. Det ska vara först till kvarn enligt mig. Vi som ofta kommer sent får ta vad som finns och det brukar vara helt ok.

    Lite att fixa i hemmet efter en vintervistelse förstår jag. Bra att ha en verkstad man kan lita på då.

    Ha en fin dymmelonsdag !!!

    1. Boka plats på en campingplats är ju OK. Men jag gillar det inte på en ställplats. Är verkligen en viss skillnad.
      Är ju som att fixa till lite i sitt vanliga boende under åren som gått!

Kommentarer inaktiverade.