Soligt men kallt

2022-04-09

Äntligen en solig dag med hela 8 plus på förmiddagen men det var rätt så blåsigt. Vinden var väldigt kall, kändes som om den kom genom en frys.

Jag gick en sväng bort till sopsorteringen för det fanns som vanligt lite att förpassa dit. Sedan gick jag en lite sväng men eftersom jag inte har någon vinterjacka här så vände jag rätt så fort för jag frös. Jag tycker inte om att frysa och vem gör det?

En granne till oss kom hit och pratade en stund. Hoppas verkligen att du blir frisk efter din svåra sjukdom. Men efter vad jag förstod så var du på bättringsvägen. Hoppas verkligen att du snart är frisk igen. Lite senare så körde dom iväg med sin husbil för en förhoppningsvis trevlig träff med husbilsvänner i helgen.

På eftermiddagen kom det hit en del moln och parkerade sig framför solen och det tyckte jag var rätt så ofint gjort av dom. Men dom lever ju sitt eget liv som jag inte kan påverka och ingen annan människa heller efter vad jag vet. Men jag vet ju inte allt.

Fick ett kort besök av en kär gammal husbilsvän. Tack för du tog dig hit till oss för en liten pratstund med mig, det uppskattade jag verkligen. Var som vanligt så roligt att träffa dig igen.

I kväll så åt vi stekt falukorv i skivor med pulvermos. Dom potatis som jag har lämpar sig inte till mos, det liknar mest tapetklister och då är pulvermos att föredra. Det smakade precis som det brukar att göra och det var gott. Jag hade ju hetsat pulvermoset en hel del som vanligt och då smakade det bra.

Nu är det väl snart dags för detta!

4 reaktioner till “Soligt men kallt”

 1. Kallt och grått sista tiden, så det riktigt tar emot att gå ut. Idag har blå himmel, länge sen sist. Då känns det roligare att ta sig ut. Måste nog bli en handelsrunda också. Ha dé gott! Glad Påsk!

  1. Skönt med lite sol fast det blåser rätt så kallt. Känns ändå bättre. Måste ju handla lite inför påsken!
   Glad påsk

 2. Vad har hänt med vädret i år? Våren här har varit väldigt sen och jag är glad att slippa eländet i Sverige. Det måste vara Putins fel eller hur?
  Har tittat på filmer om hur alla tappra människor hjälper hundar och katter som hamnat i kläm på grund av kriget. Kan inte göra så mycket mer än att bidra med pengar.
  Hade jag ett större hus och trädgård så hade vi nog haft några hundar till här hemma.

  Ha det så bra!!!!!

  1. Det är absolut för kallt denna april. Klart är det hans fel.
   Otroligt hur tom tar hand om sina husdjur.
   Man måste ju ha utrymmet för att ta hand om flera hundar.

Kommentarer inaktiverade.