En del snö

2022-04-08

Plus 3 grader på morgonen när jag gick upp vid 8 tiden och då började det snöa. Inte ett enda dugg roligt.

Jag tog min tvättpåse och gick bort till tvättrummet. Så rent och fint, här sköts städningen mycket bra. Och vilka fina maskiner. Tvätt och torktumlare av märket Miele och dom är inte gamla. Dessa maskiner gjorde sitt jobb verkligen bra. Kosta 25:- för tvätt och 25:- för torkning och det Svischar man till campingen. Enkelt och bra.

Eftersom jag på morgonen var ute så passade jag på att gå bort till sopsorteringen med en del som skulle sorteras. Nu hade snön börjat att lägga sig så under mina sandaler blev det snabbt packat med snö. Lite svårt att gå måste jag säga. Men snöklumparna under skorna försvann fort. Passade även på att tömma vår latrin för det var det var det dags för i dag igen. Den var inte så full och lagom hanterbar. Tömmer hellre lite oftare och det inte är så tungt.

Ibland så funderar jag över varifrån alla våra sopor kommer. Men det är ju så mycket förpackningar runt omkring allt man köper och det hamnar ju så klart i soporna och en del i plastinsamligen eller i pappersinsamlingen. Sen är det ju lite plåt samt tidningar också. Oj vad mycket sopor vi får här och även på andra platser. Undrar hur mycket sopor som fastboende generar per dygn. Tror det är en hel del!

Efter morgonens arbete gick jag in och satte mig och det var skönt. Jag var faktiskt lite. trött då.

Efter några timmar så var tvätten klar och torr. Jag gick dit för att hämta det och var väldig nöjd med resultatet. Så rent och torrt och helt perfekt. Sedan så återstod bara jobbet med resten. Tog sin tid men det blev gjort i alla fall.

I kväll så blev det köttfärssås med spagetti och det smakade gott. Blev över en del som jag frös in i en lagom stor plastförpackning.

2 reaktioner till “En del snö”

    1. Finns faktiskt lite måsten ibland. Fast jag inte gillar det!! Livet har trots allt lite regler som man bör följa. Så är det!!

Kommentarer inaktiverade.