Varmt och härligt i dag

2022-03-19

Halvklart och ibland till och med klart. Alltså inga moln på en stund. 15 plus, svag vind och en del värmande sol mellan molnen. Så var vädret det mesta delen av dagen i dag.

Många husbilar körde iväg på förmiddagen och det var till och med en liten kö till servicestationen ett tag. Dit gick jag i dag med min svarta skitvattentank. Det är mitt jobb för närvarande eftersom Hasse är rätt så handikappad. Hans ena höft hänger inte alls med. Jag smet lite före i kön för jag tog ju inte så stor plats. Jag ställde mig dessutom så att jag inte var ivägen för den husbilen som nu körde in hit. När chauffören gick ut så möttes jag av ett trevligt goddag fast på franska. Svarade på franska men det är så svårt att skriva det på franska. I synnerhet den sista delen!!! Men jag vet hur man säger det!!! Och med mina skånska RRR så blir det hur bra som helst.

Det var varmt i dag och jag tror att det var den varmaste dagen i år. Temperaturen nådde upp till nästan 28 plus i solen och i skuggan var det ca 25 härliga plusgrader.

Tror att det har varit den varmaste dagen i år!

Mycket folk i rörelse här under dagen. Många som har cyklat/promenerat här ut och in. Det är något som vi ser eftersom vi har vår plats vid ut/ingången. Det är liksom vår plats sedan många år tillbaka.

Under eftermiddagen /kvällen så var det ett tag en strid stöm av husbilar hit. I bland så kom dom väldigt många samtidigt men ifrån olika länder. Peniche är tydligen ett ställe som många gillar att komma till.

Kollade i frysen i dag men hittade inget som jag kände mig sugen på. Så det blev pannkakor i kväll. Det slinker alltid ner och mättar så gott. Dessutom så blir det några över till nästa dag.

Så är vi och det trivs vi med. Eget val såklart.

3 reaktioner till “Varmt och härligt i dag”

  1. Så varmt har vi absolut inte haft det idag. Lite avundsjuk blev jag när jag läste om er värme.
    Tror att husbilsäsongen så sakta börjar här nere nu och man kör söderut för att få sol och värme.
    Men snart har vi säkert det här också.
    JR tränar på att göra pannkakor och det artar sig för varje gång.

    Ha det så bra!!!!

    1. Eftersom det är stor omsättning på husbilar här så är nog säsongen på gång i södra delen av Europa.
      Ett tipps för pannkakor. Byt ut en del mjölk mot kolsyrat vatten och ta även i en lite tesked bikarbonat. Så blir dom lite fluffigare.

Kommentarer inaktiverade.