En varm härlig dag

2022-03-18

Äntligen så blev det en dag med strålande sol utan något moln på himlen. På morgonen var det 15 plus och endast en svag vind. Det var så skönt att gå på min lilla långsamma promenad och jag nöjt verkligen av den. Vad gör det att den är kort när den känns så skön. När vädret är så härligt så kan jag ju upprepa den några gånger.

I dag så var det skönt att kunna sitta ute vilket Hasse gjorde i dag. Jag har tyvärr fortfarande problem med mina svullna fötter så jag sitter helst inne men som idag med allt öppet. Njuter av att känna solen samt dom svala vindarna som sveper genom husbilen. Det får mig att känna som jag sitter ute. Och jag blir som tur är inte utsatt från solen strålar som brukar ge mig problem med onda munsår på min underläpp. Det är en av anledningarna som jag väljer att vara kvar inne i husbilen.

Dagens ordspråk är Svenskt. Kanske något att tänka på för idioten Putin.

En mager förlikning är bättre än en fet process.

Men så är det. Kanske något för Putin att fundera på?

4 reaktioner till “En varm härlig dag”

 1. Jag lyckades ju krossa fotknölarna och bryta både fotled och benet. Mycket titan i där nu och cement och skruvar.
  Men jag har märkt att det fungerar bättre när det är varmt ute. Vilket det inte är just nu och det gör ont både här och där.

  Ha det så bra !!!

 2. Tror inte Putin fattar ditt ordspråk.
  Tråkigt att du är så svullen men det kanske ger med sig när värmen kommer. Håll fötterna högt bara.
  Min fot blir bättre när det är varmt ute.

  Ha det så bra !!!

  1. Putin fattar väl inget alls och dessutom läser han nog inte min lilla sketblogg på svenska.
   Så bra att din fot blir bättre. Detta problem är med min vänstra fot som jag har brutit på både utsida och insidan. Det var 1999 och kan vara det som börjar bråka nu. Hur som helst så får framtiden utvisa hur det blir. Jag tar mig i alla fall fram för egen maskin!!!

Kommentarer inaktiverade.