Mycket pommes

2022-03-20

Så var det åter en helmulen morgon igen. Rätt så blåsigt och 15 plus. Egentligen varken kallt eller varmt tyckte jag när jag gick ut på min morgonpromenad.

Sedan så blev det några skurar under dagen samt lite sol också emellanåt. Alltså var det väldigt varierat och omväxlande väder i dag.

Omsättningen på husbilar var stor här även i dag. Antalet håller sig till omkring mellan 20 – 30 husbilar. Vi gillade i dag att ”grannen” körde iväg så det åter igen blev lite luftigare. Vi har ju inte så stora krav när vi står här.

I dag så var Hasse väldigt sugen på pommes så han tog kontakt med personalen och bad dom att beställa detta. Det var helt ok men för att få det hemkört så fick han beställa en hel rätt. Det blev kyckling. Och det blev levererat strax efter tolv. Snacka om att det var jättemycket pommes. Såg ut att vara minst 4 vanliga portioner. Sen så var det så klart även kyckling och kokt ris. Väldigt mycket mat för endast 9 € och dessutom hemkört. Jag gillar inte att äta pommes mitt på dagen men däremot så värmde jag kycklingen med lite av riset till middag i kväll. Smakade helt ok. Hasse åt väldigt mycket pommes under dagen så han ville inte ha någon mat på kvällen. Och det kunde jag helt förstå.

En utrikespolitisk expert är en person som i morgon kan förklara varför det han förutsåg i går inte hände i dag.

Så kan det också vara, vad vet jag?

3 reaktioner till “Mycket pommes”

  1. När jag var liten fanns det ett tv-program som hette: Snillen spekulerar. Lite så känns det när den ena experten efter den andra kommer med sina förutsägelser. Likadant var det under alla program och pressträffar i början av pandemin.

    Vi åt grillad kyckling med pommes igår och det är gott tycker jag.

    Ha det så bra!!!!

    1. Det programmet kommer jag också ihåg. Och håller helt med dig i dina tankar om så kallat experter.
      Visst är det gott.

Kommentarer inaktiverade.