Verkligen storhandlat

2022-03-01

Lätt mulen morgon, 14 plus och inga palmblad som rörde på sig denna morgon eftersom det var i stort sett helt vindstilla.

Senare under dagen var det lite blandad molnighet och det blev svag till måttlig vind.

Omkring ett så var vi klara för att köra iväg. Efter en kort stund så parkerade vi utanför Aldi på deras stora parkeringsplats.

Jag gick iväg och för att hämta en kundvagn och upptäckte att jag hade missat att få med mig mitt munskydd. Bara att gå tillbaka för att hämta det och att använda det. Här är det fortfarande krav på munskydd inomhus. Det tycker jag är bra. Men det är slut på hur många man får befinna sig samtidigt i affären.

Tog min kundvagn och gav mig in i affären och började fylla kundvagnen. Och den blev väldigt full ska jag säga. Det var knappast jag kunde se över berget av varor. När jag hade parkerat vid kassan så var det en kvinna bakom mig som inte har så mycket så jag släppte fram henne. Hon blev verkligen glad och tackade många gånger. Så gör jag alltid när jag upptäcker att det är någon bakom mig som inte har så mycket varor och när min kundvagn är väldigt full.

Jag började att lägga upp mina varor på bandent och kassörskan jobbade för fullt. Måste ju säga att dessa portugisika kassörskor och även kassörer är så otroligt snabba och även mycket hjälpsamma om det skulle visa sig att man har lite problem. Men nu var det så att dom som stod bakom mig plockade upp sina varor på bandet och höll inte någon koll på att jag hade halva kundvagnen kvar. Både jag och kassörskan blev irriterrade på detta. Hon stoppade bandet och tillkallade personal. Då löste sig problemet och deras varor backades. Så var det problemet ur världen.

Nu var det så att paret bakom mig var så otroligt kära i varandra att dom inte hade någon koll på vad som hände. Dom var helt upptagna av att hångla med varandra. Och dom verkade inte att bry sig. Alltså kärleken verkade i dag att övervinner allt.

Och jag skulle verkligen i dag önska att all kärlek i världen skulle segra över all ondska som nu drar över världen.

4 reaktioner till “Verkligen storhandlat”

 1. Ibland önskar man att alla var som du, när man har handlat något lite. Men inte då.
  Jag läste Nostradamus profetior för många år sedan och just nu känns det aningen skrämmande när jag tänker på vad han skrev.
  Läste att svenskarna har börjat hamstra en del av rädsla för vad som kan hända.

  Ha det så bra !!!

  1. Lite vänlighet är aldrig fel.
   Dessa profetior har jag inte läst. Googlade och jag kommer nog inte att läsa dom.
   Var visst rätt så tomt på några hyllor. Vattendunkar var populärt att köpa.

Kommentarer inaktiverade.