Rivning på gång?

2022-03-02

Växlande molnighet hela dagen och omkring 15 plus i skuggan. Så klart en del varmare när solen var framme vilket den var rätt ofta under dagen. Vinden var rätt så svag och störde inte på något sätt. Det blev en skön promenad på morgonen.

Första gången vi kom till Asa Peniche så fanns det en padelbana vilket var första gången som vi såg en sådan. Då spelades det en hel del och vi tittade såklart på. Såg roligt ut men vi har inte provat själv. Är inte så mycket för den typen av aktiviteter.

Men denna vintern och även förra vintern så är det ingen som har spelat här. I dag på morgonen började dom riva den under buller och bång. Var så klart en del oljud under dagen. Dom blev inte färdiga i dag så dom kommer väl hit i morgon igen och fortsätter.

Så fick vi en ny granne på eftermiddagen. Den husbilen ställde sig dock inte så nära utan med ett bra avstånd.

Detta är något att vänta på.

2 reaktioner till “Rivning på gång?”

 1. Tyvärr är det många små företag som gått under nu då det varit pandemi och restriktioner.
  En tragedi avlöses av en ny. Suck…
  Man får glädjas över det som finns i ens närhet. Läste att diselpriset ökat till 23,45 i Sverige och här är det i runda slängar 18:- per liter.

  Ha det så bra !!!

  1. Många som inte har klarat sig.
   Man har ju knappast råd att köra husbil i Sverige. Hoppas priset i Frankrike håller sig på den nivån när vi ska köra hemåt.

Kommentarer inaktiverade.