Handlade i dag

Dom kalla nätterna och soliga dagarna kommer att fortsätta ett tag till enligt klart.se. Det ser vi verkligen fram emot. I natt så var det endast 8 plus och på morgonen var det 11 plus. Det blev en extra tröja på när jag gick ut i morse trots att det var en timme senare eftersom jag låg i sängvärmen och njöt lite längre. Så skönt det var. Har ju ingen tid att passa så jag gör ju precis som jag vill så klart.

Så var det dags för att köra och handla i dag. Vid ettiden var vi klara för att köra den korta biten till Aldi. Väldigt lite bilar på deras rymliga parkeringsplats så vi kunde parkera rätt så nära ingången vilket jag gillar.

Det var väldigt lite folk i affären och alltså ingen trängsel vilket jag verkligen uppskattade.

Tog en bra stund att få med allt som stod på min i dag väldigt långa inköpslista. Kundvagnen blev väldigt full. Jobbigt att plocka upp allt på bandet och sedan plocka ner det igen i kundvagnen. Tungt att köra iväg det till husbilen på det lutande underlaget men det gick trots att det var jobbigt. Sedan så var det dags att få in allt i husbilen och det var också rätt så jobbigt.

När vi hade fått in allt så körde vi ”hem” och parkerade. Sedan så var det då dags för att få in allt på rätt plats. Vid tretiden så var jag nöjd och då var allt på rätt plats. Nu klarar vi oss ett bra tag.

Jag satte mig tillrätta i min goa soffhörna och då blev det kokt ägg, macka och kaffe. Det njöt av då. Lite sent men vadå. Det blir ibland som det blir.

I kväll åt vi gott kryddat färskt fläsk i skivor med kokt potatis och löksås. Smakade jättegott tyckte vi.

4 reaktioner till “Handlade i dag”

  1. Perfekt att kunna lasta in alltihop direkt man handlat. Vi har ju trestegsfunktion. Först in i Mackan, sedan ner i väskor och in i huset, sist kommer allt in i skåpen. Det går bra det med.

    Husmanskost kan ju vara nästan precis vad som helst. För en del är det hamburgare eller pizza och för andra är det stekt fläsk med potatis.

    Ha det så bra !!!!

    1. Men visst går det bra. Är ju så man har det när man bor i hus/lägenhet.
      När jag tänker husmanskost så är det sånt där som man åt för en hel del år sedan. Kalops, kåldolmar och sånt.

Kommentarer inaktiverade.