Sverige vann handbollen i kväll

2022-01-25

Åter en härligt solig dag med bara en svag vind och 12 – 20 plus under dagen.

Blev några promenader under dagen och det var skönt att vara ute. Satt även ute ett par timmar under eftermiddagen och njöt i solen. Så skönt. Men vid fyratiden började det blåsa lite svala vindar och då tyckte jag att det var dags att gå in. Satte in stolarna i förrådet och sedan gick jag in och satte mig och kände mig nöjd.

I dag gjorde vi som vanligt så lite som möjligt. Inte så dumt. Det har vi tränat länge på och är, om jag får säga det själv, väldigt bra på det. Övning ger ju färdighet har jag fått lära mig.

Blev en enkel middag att tillaga i kväll. Korv i burk och pulvermos. Smakade bra med ketschup och senap. Ingen nyttighetsfaktor. Blev ju mätt i alla fall. Nyttigheter åt och drack vi tidigare under dagen så vi ser ju till att vi får i oss både vitaminer, mineraler och annat som vi behöver. Och se till att få lite D-vitaminer i solen.

Så här kan det se ut när jag försöker vara lite social. Är inte alls bra på det. Men det är absolut inget som jag är störd av. Man väljer ju själv hur man vill leva sitt liv!!

I dessa tider, när man helst ska isolera sig, så kan man ju vara glad för att man är lite av en enstöring.

Lyssnade på sporten ikväll som vanligt och jag är så glad för att handbollslandslaget lyckades vinna över Norge i kväll. Det var så otroligt spännande och jag höll tummarna så jag nästan fick ont i dom. Stort grattis till denna seger som verkligen satt långt inne. Lycka till i fortsättningen!

2 reaktioner till “Sverige vann handbollen i kväll”

  1. Idag har vi bestämt att JR får bli den sociala av oss och följa med Monsieur C och spela petank. Ingen sport för kvinnor anser de här och kanske ett andrum för karlar. Tycker mycket bra om den idéen då jag få stanna hemma och vara så osocial som helst.

    Ha det så bra !!!

    1. Blir väl en bra uppdelning om ni båda trivs med den.
      Att vara osocial kan bara vara så skönt när man själv har valt att vara det!

Kommentarer inaktiverade.