”Hemma” igen

2021-08-05

När jag var uppe på morgonen vid 5 tiden så var det endast 11 plus ute och 16 inne. Och så gott vi sover då.

Denna underbara och soliga sommarmorgon blev det en härlig promenad längs med den vackra sjön Åsunden. Det var 16 plus i skuggan men som vanligt så steg temperaturen efter hand som solen steg på himlen. Och i solen var det en hel del grader varmare.

Det är så otroligt fint att promenera här.

Här finns det också en badplats.

Utsikten över sjön är underbar.

I dag så kom vi iväg rätt så tidigt, redan innan 10. Inte så mycket trafik mot Borås och inte heller till Skene.

Blev ett stopp i Rydal för att kolla postfacket och där fanns det ett brev som inte alls var viktigt, typ personlig reklam. Den är det svårt att bli av med.

Vi fortsatte till Lidl i Skene och jag gick dit för att handla en del. Tyckte att kylskåpet hade lite för tomt på hyllorna så det var dags att fylla på en del. Efter min shoppingrunda så var kylskåpet vällfyllt och jag har nu en del mat att välja mellan i några dagar och kanske lite längre.

Vi körde sedan tillbaka till Kinna och ställplatsen där. Det var en ledig plats plats längst bak och den parkerade vi på. Tyvärr kunde vi inte koppla in oss på el för i det uttaget satt det en kontakt som någon inte hade lyckats med att ta ut. Kontakten var nollad och alla sladdar var avklippta. Jag ringde och felanmälde men inget hände i dag.

Sedan så körde hubilen framför oss iväg och då flyttade Hasse vår husbil dit och kopplade in oss på det då lediga uttaget som fungerade. Inte för att vi egentligen behöver el men när det finns är det skönt att ha.

Det var väldigt varmt i dag och när solen hade gått ner så blev det betydligt skönare i luften. Så härligt att sitta med så gott som allt öppet och njuta av den svala luften som passerade genom dom öppna fönstren.

Efter att nu ha så mycket mat att välja mellan så valde jag att att värma lasagne i kväll. Hade köpt ett paket på 1 kilo och det delade jag det först i två delar och sedan i två delar till. Den halva delen förpassades tillbaka till kylskåpet för att ätas senare och den andra delen värmde jag i mitt halvrunda järn under lock och det smakade så jättegott i kväll. Det var två portioner. Vi blev väldigt mätta och nöjda.

I morgon är ju en ny dag och vi har inget planerat. Det blir vad det blir!

4 reaktioner till “”Hemma” igen”

    1. Doppa är ju gott men det ska ju vara när man vill det och inte behöver det.

  1. Lidls lasagne är supergod och då vi köper torrfodret där så brukar JR bunkra lasgne och även tjocka korvar som så goda. Det gjorde ha igår och det stod flera tyska husbilar på parkeringen där.
    Men idag blir det ravioli och jag tycker det är så gott. Men även bra då jag har svårt att tugga just nu. Sabla tandgnissel.

    Ha det så gott !!!

    1. Ravioli är också gott, länge sedan jag åt det. Hoppas att du snart kan tugga som vanligt igen.

Kommentarer inaktiverade.