Blev ingen guldmedalj i dag

2021-08-06

Lätt mulen morgon med lite sol. Zacko och jag gick upp strax efter 8 då han tyckte att det var dags för honom och mig att lämna sängen. Helt ok tyckte jag som hade legat vaken i drygt en timme.

Zacko tog ledningen och jag gick efter honom. Han visste precis var vi skulle gå så jag bara följde efter honom.

Hit till parken ledde han mig. Här gillar han verkligen att gå runt och nosa. Tar en del tid att gå här för nu så ska det verkligen undersökas noga vad som har hänt sedan sist han var här.

Hade lite jag hade tänkt göra idag, lite nytta alltså, men jag sköt upp det till en annan dag. Jag är väldigt duktig på att skjuta upp sånt som behöver göras men det blir ju i alla fall gjort någon gång om än lite senare. Det funkar det också. Varför ha bråttom?

Men något som vi gjorde i dag var att flytta husbilen. Det gjorde Hasse under förmiddagen när husbilen som stod på den första platsen körde i väg. Då så flyttade han vår husbil dit. Vi gillar att stå här där vi har lite utsikt framåt. Känns lite luftigare på något sätt.

Sedan så blev det en del lyssnade på radion och OS. Först så var det handboll där tyvärr damerna förlorade. Nu blir det en bronsmatch för dom.

Sedan så lyssnade vi på hästhoppning och där var det laghoppning i dag. Där hoppade våra tre finalister vidare till final och alla tre hoppade felfritt. Kanske kan det bli en medalj där? Hoppas på det!

Dagens höjdpunkt var fotbollen där damerna spelade om guldet. Vad vi verkligen önskade att dom skulle få denna medalj. Men tyvärr så blev det inte så. Efter förlängnng och sedan straffsparksläggnng så hade våra svenska tjejer tyvärr förlorat. Men dom hade ju vunnit en silvermedaj. Men i dessa samanhang så har man förlorat en guldmedalj.

Men vilken fantastiskt turnering dessa underbara kvinnor har gjort.

Vädreti dag var hyfsat hela dagen. 18 till 22 underbar plusgrader med växlande molnighet och med en del sol.

På kvällen gick Hasse och köpte några skraplotter till oss. Tyvärr ingen vinst alls i kväll.

Sedan var det dag för middag och ikväll så åt vi pannbiff med löksås och kokt potatis. Smakade bra tyckte vi.

7 reaktioner till “Blev ingen guldmedalj i dag”

 1. Utsikt är något vi också uppskattar när vi är ute med husbilen. Våra hundar väcker så mycket uppseende om vi har dem ute så de har det bättre inne med öppna fönster och dörren.
  Vi som inte är i yrkeslivet längre kan unna oss att göra saker precis när vi vill eller har lust.

  Pannbiff är gott och ikväll ska vi festa loss på tjock korv från Lidl med bröd.

  Ha det så bra !!!

  1. Om inte utsikt så lite ”luftigare” runt husbilen.
   Visst är det skönt att numera rå över sin tid. Det har jag i och för sig gjort i 9 år nu och jag gläds över det varje dag.

 2. Jag hoppas vi ses i Portugal till vintern,
  Nu blir det mycket läsa i natt på din blogg

  1. Skulle verkligen var kul att träffa dig i Portugal om vi nu kommer dit. Tycker då att du ska besöka Peniche, vårt favoritställe i detta trevliga land.
   Hoppas du läser en liten del i alla fall.

   1. Peniche tillhör ett utav mina favoritställen i Portugal. Det är 4 år sedan jag var där så det är verkligen dags nu.
    Kommer att läsa så mycket som går om era resor och mål.

 3. Hej Eva!
  Vilken trevlig sambo du har i Hasse.
  Nu får du godkänna mig så jag kan följa och lägga lite roliga kommentarer till dig.
  Bil 3 i Kinna idag.

  1. Vad roligt att du gillar min sambo. Det gör jag också.
   Och hej på dig bil 3 i Kinna.

Kommentarer inaktiverade.