Sommarvärme

2019 var vi i underbara Mariestad på en årsmötesträff. Vad jag saknar dom.

2021-05-29

Dagen började med lätt molnighet och ca 14 plusgrader. Efterhand så försvann molnen och det blev strålande sol och så varmt. Över 22 plus och det var så skönt. Vinden var svag och svalkade bara lite. Hade dörr, fönster och taklucker öppet och då blev det rätt så skönt att sitta inne i husbilen.

Sedan så drabbades jag av ett litet märkligt anfall. Jag tog ut mattorna från husbilen. Borstade och skakade dom väldigt mycket. Herregud vad dom var dammiga. Sedan så sopade jag golven och tvättade dom. In med mattorna igen och det kändes och luktade rent och fräscht.

Sedan var jag trött och satte mig i min goa soffhörna och läste.

Blev några lugna promenader med Zacko i det härliga vädret.

Under eftermiddagen så kom det lite små vita moln som långsamt seglade upp i det blå. Ibland så lade dom sig framför solen men det var inte ofta.

När jag skulle laga middag i kväll så blev det gasolslut. Hasse hade lite problem med att skifta gasoltub så jag gick till grannen och bad om hjälp. Inga problem. Han fixade till det och jag fick gasol till spisen och kunde laga mat. Det blev köttfärslimpa med buljongkokt potatis. Smakade som vanligt jättegott.

Tror att vi kör till i Rydal i morgon.

2 reaktioner till “Sommarvärme”

  1. Tur anfallet lade sig snabbt så du inte blev helt utarbetad. Men det är härligt när det luktar rent inomhus.
    Vi tog golven idag = söndag så nu luktar det gott hos oss också.

    Ha en fin söndag !!!!

Kommentarer inaktiverade.